Master Leren en Innoveren

Het lectoraat Rich Media & Teacher Learning levert een grote bijdrage aan de master Leren en Innoveren Teacher Leader. Het docententeam van deze masters bestaat uit lectoren van het Kenniscentrum Onderwijsinnovatie, kenniskringleden en hooggekwalificeerde experts van de Academie Pedagogiek en Onderwijs.

Master Leren en Innoveren - Teacher Leader
De master Leren en Innoveren Teacher Leader is bestemd voor ervaren en getalenteerde leraren die een rol van betekenis willen spelen bij de vernieuwing van onderwijs. Het accent ligt op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, naast kwaliteiten op het gebied van onderwijsonderzoek en -ontwerp. De opleiding stelt leraren in staat het beste uit zichzelf en het onderwijs te halen. De opleiding vraagt de nodige inzet, de meerwaarde blijkt echter al snel in de dagelijkse praktijk. De afgestudeerde teacher leader is als geen ander in staat om onderwijsvernieuwing te initiëren en realiseren.

De afgestudeerde masterleraar is een:  

  • expertleraar die kritisch kijkt naar de eigen onderwijspraktijk
  • ontwerper die onderwijsvernieuwingen systematisch en praktisch vorm geeft in de school
  • onderzoeker die systematisch onderwijsvernieuwingen kan ontwikkelen, uitvoeren en evalueren
  • initiatiefnemer die innovatieprocessen initieert en collega's inhoudelijk overtuigt en ondersteunt bij het vormgeven van de innovatie.

De master komt in aanmerking voor de lerarenbeurs.

Lees meer over de master op de website>>

Bekijk de brochure >> 


NIEUWS - 28-02-2017

Goede score voor Master Leren en Innoveren Teacher Leader 

Vandaag, 28 februari, is de Keuzegids Masters 2017 verschenen. Wij zijn er trots op dat we, mede door de studenttevredenheid, 74 punten hebben gescoord. Daarmee zijn we ook de best beoordeelde master van Saxion. 

Ook in het nieuwe schooljaar bieden we de master weer aan. Klik hier voor de nieuwe brochure.

Geen formulier geconfigureerd.

020 article downloads