Jongen met groen shirt op blauwe achtergrond

Online open avond: Ad Management

Wil jij alles weten over de Saxion-opleiding Ad Management? Bekijk dan snel onze video waarin studenten en docenten je volledig bijpraten over de ins en outs van deze opleiding!

Wil je liever live tijdens een livestream je vragen stellen aan docenten en studenten? Op 24 & 25 maart heb je weer de kans! Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en de mogelijkheid om je direct aan te melden. Kijk tot die tijd gerust even rond en laat je inspireren!

Video's: studeren bij Saxion

Veelgestelde vragen over deze opleiding

In onderstaande video vertellen wij hoe studeren in deeltijd bij Saxion er tijdens de coronacrisis uit ziet.

De standaard is dat je drie modules per kwartiel volgt. Per module kun je rekenen op een inspanning van 5 uur per week. Daarnaast is er een wekelijkse bijeenkomst van 1,5 uur. Het totaal voor de drie modules komt hierdoor op ongeveer 20 uur per week. Hierbij is het de uitdaging balans te houden tussen studie, werk en privé.

Nee, er is geen groepswerk in de zin van het gezamenlijk maken van een beroepsproduct, waarmee je een module afsluit. Dit product wordt altijd individueel gemaakt. Tijdens de (interactieve) bijeenkomsten neem je actief deel en geef je medestudenten feedback.

Je rond een module af door een beroepsproduct in te leveren. Dit zijn verslagen (soms ondersteunt door een video-opname) waarin je laat zien dat je voldoende kennis hebt van een bepaald onderwerp. Je doet dit door de kennis toe te passen in de organisatie waar je werkt. Hierbij gaat het over jouw organisatie en de functie die jij daar hebt. De organisatie moet akkoord gaan met het gebruik van informatie. Hiervoor wordt een verklaring getekend door de organisatie, jou en Saxion.

Ja, zodra je bij ons begint met de opleiding krijg je een studiecoach. Met hem of haar heb je een aantal keer per jaar een gesprek over de voortgang van de studie. Je kunt bij de studiecoach ook alle vragen stellen over alles wat met de studie te maken heeft, maar ook als je vragen hebt over hoe je bijvoorbeeld meer balans krijgt tussen studie, werk en privé.

Vragen?

Heb jij vragen over deeltijdonderwijs of de Online Open Avond Deeltijd? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum.
Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.

Contact met Saxion

We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.