DT.OA - Website Header 3120x840 - 2 – 2.png

Open avond: Human Resource Management

Wil jij alles weten over de Saxion-deeltijdopleiding Human Resource Management? Tijdens de livestream op woensdag 27 oktober en de walk & talk op woensdag 3 november kom je alles te weten over de ins en outs van deze opleiding! Tevens kun je dan al je vragen stellen. Kijk tot die tijd gerust even rond en laat je inspireren.

Kom op 27 oktober naar onze online open avond deeltijd en maak kennis met de opleiding! Tijdens een livestream vertellen onze docenten en studenten, middels een presentatie, jou alles wat je moet weten over de opleiding en kun je vragen stellen aan de docenten/studenten.

Meld je aan

Kom op 3 november naar onze walk & talk in Enschede* en kom alles te weten over studeren in deeltijd! Je ontvangt een toolkit waarmee je aan de slag gaat. Zo ga je ontdekken wat jouw persoonlijkheidskenmerken zijn. Krijg je handige tips om privé, werk en studie zo goed mogelijk te combineren. En krijg je tips & tricks over het financieren van je studie en het vinden van een Relevante Praktijkomgeving.

Wij raden het aan om op 27 oktober de online voorlichting van jouw favoriete opleiding te volgen alvorens je deelneemt aan de Walk & Talk.

*Let op: tijdens de walk & talk in Enschede zijn alle opleidingen aanwezig. Ook die waarvan de lessen normaal op een andere locatie gegeven worden.

Meld je aan
SHS-Niels 147.jpg

Veelgestelde vragen over deze opleiding

In onderstaande video vertellen wij hoe studeren in deeltijd bij Saxion er tijdens de coronacrisis uit ziet.

Een relevante praktijkomgeving voor hrm is een omgeving waar zich ‘het een en ander’ afspeelt op het gebied van hrm/personeelszaken. Vaak zijn dat middelgrote tot grote organisaties. De eerste jaren is het niet noodzakelijk dat je in een hr-functie werkt. Tegen het einde van de opleiding wordt wel van je verwacht dat je werkervaring op hr-gebied hebt opgedaan. Twijfel je of jouw werkomgeving relevant is of beschik je nog niet over een relevante praktijkomgeving dan gaan we daarover graag met je in gesprek.

In de opleiding komen actuele HR-thema’s aan bod als:  strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, arbeidsrecht, e-hrm, inclusiviteit, leiderschap en talentontwikkeling.

We toetsen door middel van relevante beroepsproducten. Dat is vaak een advies aan jouw organisatie over een hr-thema. Je maakt een analyse van jouw organisatie, bestudeert vakliteratuur, doet onderzoek en formuleert verbetervoorstellen. Deze presenteer je door middel van een adviesnota of een presentatie aan jouw werkgever/opdrachtgever.

Je krijgt bij aanvang van de studie een studiecoach toegewezen. In de gesprekken die je regelmatig met jouw studiecoach voert wordt aandacht besteed aan jouw studievoortgang, de balans tussen werk, opleiding en privé en ook aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Man met een mobiele telefoon in zijn hand - online open avonden

Online open avonden deeltijd

Meer informatie

Video's: studeren bij Saxion

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Of weet jij al welke opleiding je aanspreekt, maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Maak dan gebruik van ons oriëntatie gesprek of het Studieadvies op maat!

Vragen?

Heb jij vragen over deeltijdonderwijs of de online open avond deeltijd? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum.

Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.

Sector economie.jpg

Contact met Saxion

We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.