Proefstuderen

Is de Tweedegraads lerarenopleiding Wiskunde in deeltijd iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een (online) open avond en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open avond bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Belangrijk: Bij Saxion hebben we deeltijd- en voltijdstudies. Het is belangrijk dat dit type opleiding past bij jouw situatie. Ben jij dus net klaar met de middelbare school? Dan is een studie in voltijd waarschijnlijk de beste match. Bekijk hier proefstuderen bij voltijdopleidingen. Als toekomstige deeltijdstudent heb je namelijk bij zowel een Associate degree (Ad) als een bacheloropleiding een relevante werkomgeving nodig waarin jij kunt werken aan opdrachten en beroepsproducten. Voor de meeste deeltijdstudenten is dat hun huidige baan. Wil jij in deeltijd studeren en moet je (waarschijnlijk) op zoek naar een relevante werkomgeving? In dit artikel geven wij jou handige handvatten die helpen bij je zoektocht!

Tijdens het meelopen ga je op locatie met een eerstejaarsstudent op pad en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proefles is dat je tijdens het meelopen echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Data en aanmelden
Staan er geen nieuwe meeloopdagen hieronder of kan jij niet op de genoemde data? Na de open dagen komen er vaak weer nieuwe meeloopmomenten. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!