Techniek & ICT 3.jpg
Deeltijd

FastSwitch More Data Work: Allround data talent

Ben jij een (verborgen) data talent, maar mis je nog kennis en praktijkervaring? Wij bieden jou een leer- en werktraject van een jaar waarmee jij de overstap kunt maken. De behoefte aan goed opgeleide data talenten is groot. FastSwitch More Data Work verlaagt drempels voor (verborgen) data talenten om zo de wereld van data in te stappen. We need you! Het traject bestaat uit een pakket van zorgvuldig op elkaar afgestemde modules, aangevuld met een kwalitatief coachingstraject. FastSwitch More Data Work biedt jou een hbo leer- en werktraject van een jaar waarmee jij de overstap naar de wereld van data kunt maken! Tijdens het traject word je begeleid door een fieldcoach. Ook word je gecoacht op persoonlijke en professionele ontwikkeling en werken we met intervisie. Je gaat vanaf de start van de opleiding direct aan de slag bij jouw nieuwe werkgever.

Meld je nu aan

Je kunt je voor deze cursus aanmelden via het onderstaande formulier.

Vragen over deze cursus?

 • Type

  Cursus

 • Start

  Medio 2023. Houd onze website in de gaten of vul het interesseformulier in.

 • Vakgebied

  Techniek & ICT

 • Duur

  1 jaar

 • Prijs

  Variabel

 • Plaats

  Deventer

Subsidieregeling STAP

Dit is een vergoeding van maximaal €1.000,-. Dit kun je één keer per kalenderjaar aanvragen bij het UWV.
Wil je weten of deze cursus in aanmerking komt voor de subsidieregeling STAP? Kijk dan op de website van het UWV of de opleiding in het scholingsaanbod staat Meer over het STAP-budget

Je hebt hier wel een STAP-aanmeldingsbewijs voor nodig. Deze ontvang je van ons na aanmelding voor deze opleiding. Let op: je ontvangt geen aanmeldingsbewijs als je werkgever de opleiding betaalt.

Wat kun je straks?

Omdat je meteen aan de slag gaat bij een werkgever bouw je direct werkervaring op in het data-werkveld. In dit jaar leer je alles op het gebied van data. Op basis van de functie bij je nieuwe werkgever en het traject zul je je ontwikkelen binnen een van de verschillende data functies, denk aan analist, engineer enz. Tijdens dit traject leer je alles wat nodig is om je verder te kunnen ontwikkelen naar een specifieke rol.

Inhoud

Tijdens het traject volg je 7 modulen die je afrond met een eindopdracht. Daarnaast krijg je nog extra masterclasses, coaching en praktijkopdrachten.

Door op de module te klikken kan je zien wat de inhoud van de module betreft en wat je gaat leren.

5 Deeltijd studenten op bankje voor Hoofdlocatie Enschede

Benieuwd hoe het is om in deeltijd te studeren?

Lees de ervaringen van onze studenten

Programma

Je volgt 1 dag per week les in Deventer of Enschede. De lesdag, tijdstip en locatie is nog onbekend. Daarnaast werk je minimaal 3, max 4 dagen voor een werkgever. Maximale groepsgrootte is 25 deelnemers. De start van dit traject is onder voorbehoud van voldoende animo.

Afronding

Je wordt beoordeeld op de eindopdrachten die bij de modulen horen: voor alle modules voer je een eindopdracht uit. Voor elke module die je afrondt krijg je een hbo-certificaat ter waarde van 5 EC (studiepunten).

Praktische informatie

Kosten
De kosten van het traject worden betaald door de werkgever. 

De kosten van het assessment betaal je zelf. Max €200,-.

Goed om te weten: Het kan zijn dat je vanuit jouw persoonlijke situatie recht hebt op subsidie voor scholing. Dit is goed om uit te zoeken. Je kunt dan samen met je mogelijke nieuwe werkgever kijken welke mogelijkheden er zijn.

Let op: STAP-financiering is niet mogelijk op dit traject.

Interesse?
Op de website www.moredatawork.nl kun je alles lezen en aanmelden.

Meer weten?
Wil je meer informatie over dit FastSwitch traject? Kom dan langs tijdens een Open Avond. Of, stuur een e-mail naar: sales.sps@saxion.nl of bel naar Saxion Parttime School via: 088 - 019 1919.

Wil je gebruik maken van termijnbetaling? 

Termijnbetaling is over het algemeen mogelijk indien het cursusbedrag hoger is dan €1.000,- Hieraan zijn €24,- administratiekosten verbonden. Nadat je aanmelding is goedgekeurd ontvang je van ons een factuur met het verzoek om je cursusbedrag te betalen. Je kunt op dat moment zelf aangeven of je in termijnen wilt betalen of dat je het gehele bedrag in één keer betaalt.