man en vrouw zijn in overleg. vrouw kijkt in de camera
Deeltijd

Technologie en innovatie binnen zorg en welzijn

• Graad

• Studiebelasting

20 uren

• Plaats

Enschede

• Lesdagen

Vrijdag 09.15 - 16.30 uur

Technologie valt niet meer weg te denken uit onze samenleving. Online begeleiding, social media, domotica en robotica worden steeds belangrijker. In de tweejarige master Health Care & Social Work - studieroute Technology & Innovation leer je welke rol technologie binnen zorg en welzijn speelt. Je leert hoe acceptatie, ontwikkeling en implementatie van technologie tot stand komt en welke effecten dit heeft op het individu en de organisatie.
De master Master Health Care and Social Work studieroute Technology and Innovation is een studieroute binnen de opleiding Master Health Care and Social Work

Wat kun je straks?

• Door onderzoek bijdragen aan technologische vernieuwing
  • Zorg en welzijn verbinden
  • Overstijgend denken
Topopleiding masters 2019

Topopleiding

De master Health Care & Social Work is door de Keuzegids hbo 2019 beoordeeld als topopleiding.

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met de Master's office

Daniëlle Beuvink

Tijdens je studie

Je signaleert uitdagende technologische vraagstukken binnen je eigen praktijk en gaat hier mee aan de slag. Actuele ontwikkelingen op (inter)nationaal niveau spelen een belangrijke rol. Studenten in de master werken in verschillende disciplines binnen zorg en welzijn. Er is daarom veel aandacht voor onderlinge uitwisseling van ervaringen.

Studie-inhoud
banner+sw+in+text.jpg

Toelatingseisen

Om aan deze studieroute te kunnen beginnen moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De master Health Care & Social Work studierote Technology and Innovation wordt door de overheid bekostigd. Dit betekent dat je wettelijk collegegeld betaalt.

Meer over (eventuele extra) kosten

NIEUWS OVER DEELTIJDONDERWIJS

Carrièrekansen

Na afstuderen krijg je de titel Master of Arts. Je kunt binnen zorg en welzijn aan de slag als beleidsmedewerker, leidinggevende, onderzoeker, (project)manager, innovator of kwaliteitscoördinator. Je implementeert technologische vernieuwingen, ontwikkelt beleid, kan op een wetenschappelijk manier vraagstukken in kaart brengen en innovatieve oplossingen bedenken.

reageerbuisjes in een lab

De studie sloot zo goed aan op wat ik in de praktijk nodig had, dat de reistijd voor mij van ondergeschikt belang was.

Lees de ervaring Alle ervaringen