MLI-Teacher-Leader-1560x802.jpg
Deeltijd

Een voortrekkersrol in onderwijsvernieuwing

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Donderdag 9.00 - 16.15 uur, Enschede

Wil je als leraar een voortrekkersrol in onderwijsvernieuwing? Haal je graag het beste uit jezelf en je onderwijsomgeving? En wil je leren van ervaringen van anderen? Doe dan de masteropleiding Leren & Innoveren! Deze parttime masteropleiding duurt twee jaar en is bestemd voor bezielde leraren die een rol van betekenis willen spelen bij onderwijsvernieuwing. Na succesvolle afronding ontvang je de internationale titel Master of Education (MEd).

Wat kun je straks

 • Je ontwerpt en onderzoekt nieuw onderwijs met erkende strategieën en wetenschappelijke argumenten.

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met de Master's office

Tijdens je studie

De master Leren & Innoveren draait om ontwerp- en onderzoeksopdrachten in de eigen onderwijspraktijk. In jaar 1 zijn dit kleinere opdrachten, in jaar 2 is het een geïntegreerd ontwerponderzoeksproject. Je leert theoretische concepten te verbinden aan verschillende methoden en technieken in de praktijk. Dit zorgt voor inhoudelijke verdieping.

Studie-inhoud
MLITL_1023x681.jpg

Toelatingseisen

Deze master richt zich op ervaren docenten in het primair of voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie of, hoger beroepsonderwijs, met de ambitie om zich te ontwikkelen tot teacher leader op het gebied van onderwijsvernieuwing.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De masteropleiding Leren en Innoveren komt in aanmerking voor de Lerarenbeurs. Het collegegeld voor 2021-2022 bedraagt € 2.168,-. Houd daarnaast rekening met uitgaven voor materialen à € 500,-.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Met de master Leren en Innoveren – Teacher Leader behaal je de internationaal erkende titel Master of Education (MEd). Je houdt je bezig met het ontwerpen, onderzoeken en implementeren van nieuwe onderwijsstrategieën in de praktijk. Je creëert draagvlak bij al je samenwerkingspartners en helpt collega’s uit jouw onderwijsteam op weg in het veranderingsproces.

Gerelateerde opleidingen