Startersinformatie

Het is bijna zover. Binnenkort start je met je master. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om goed van start te gaan.

Je persoonlijke rooster is vanaf begin februari te vinden op MijnSaxion (de portal van Saxion). Ga naar MijnSaxion.nl en meld je aan met de inloggegevens die je hebt ontvangen bij je aanmelding.

Lukt het inloggen via MijnSaxion niet en wil je het rooster inzien? Ga dan naar de link sa-saxion.xedule.nl. Klik op de kalender links, vul je klascode in en bekijk het rooster per week. Of download hier het nieuwe rooster.

Let op: De klascodes zijn bekend:

  • Regulier traject: EFY1D.MSA
  • Specifiek traject: EFY1D.ST

Het internetportal van Saxion heet MijnSaxion en bereik je via MijnSaxion.nl. Op MijnSaxion heb je onder andere inzicht in je les- en toetsrooster, zie je je laatste toetsresultaten en vind je alle informatie over jouw opleiding en de voorzieningen binnen Saxion. Inloggen kan met de inloggegevens die je na je aanmelding van Saxion hebt ontvangen.

Heb je problemen met inloggen? Neem dan contact op met het Servicepoint van Saxion via 088-0193000.

Wil je meer weten over MijnSaxion? Bekijk de instructievideo

Download hier de boekenlijst. Je kunt de boeken aanschaffen via Studystore of via een boekhandel naar keuze.

Bekijk de jaarindeling en de studiegids.

Het onderwijs is geplaatst in een digitale leeromgeving (Blackboard). Dit kun je ook via MijnSaxion bereiken en/of via leren.saxion.nl . Je logt in met dezelfde inloggegevens. Kijk alvast eens rond in deze omgeving.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn op de eerste lesdag, meld dit dan bij de backoffice van AGZ via backoffice.agz@saxion.nl.  

Bekijk de Algemene leveringsvoorwaarden voor deze master.

Route en parkeren
Kom je met de auto naar Saxion? Bekijk dan hier de route. Bij Saxion kun je beperkt parkeren. Tot de mogelijkheden behoort het betaald parkeren nabij Saxion.

Locatie: Saxion Hogeschool Enschede, Tromplaan 28, 7500 KB Enschede