Toelating

Je bent toelaatbaar tot deze master wanneer je de hbo-opleiding Fysiotherapie hebt afgerond.

Je bent toelaatbaar voor het reguliere traject van de master Musculosketaal wanneer je de hbo-opleiding Fysiotherapie hebt afgrond en/of een BIG-geregistreerde fysiotherapeut bent. Daarnaast is relevante werkervaring wenselijk in het kader van de uitwisseling tussen werk en opleiding.

Startdatum

De startdatum van de master Musculoskeletaal is februari 2023. Je kunt je aanmelden via Studielink vanaf de eerste week van oktober. De maximale instroom is 28 studenten per jaar.

Je bent toelaatbaar voor het specifieke traject van de master Musculoskeletaal wanneer je een diploma manuele- of sportfysiotherapie hebt en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister manuele- of sportfysiotherapie.

Startdatum

De startdatum van de master Musculoskeletaal is februari 2023. Je kunt je aanmelden via Studielink vanaf de eerste week van oktober. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Servicepoint. Servicepoint vind je in Deventer en Enschede en is op elke werkdag geopend. Alle (toekomstige) Saxion-studenten kunnen hier terecht, ongeacht op welke locatie je studeert of gaat studeren.