HRM & Verandermanagement3.jpg
Deeltijd

21+ Toelatingstraject Human Resource Management

Door het behalen van dit traject zorg je ervoor dat je toelaatbaar wordt tot de deeltijdopleiding Human Resource Management bij Saxion Parttime School. Gedurende het traject ga je zes modulen, waarvan de eerste drie modulen afkomstig zijn uit de opleiding Human Resource Management, volgen en afronden middels assessments en beroepsproducten. Na het behalen van dit traject kun je voor alle zes modulen vrijstellingen aanvragen voor je opleiding. Het eerstvolgende startmoment van dit traject is februari 2024. 

Meld je nu aan

Selecteer je startdatum en stad naar keuze en kies 'aanmelden'.

Inschrijven voor deze module is momenteel niet mogelijk.

 • Type

  Deeltijd, Modulemix

 • Start

  februari t/m juli 2024

 • Studiebelasting

  (reguliere route) 20 uren

 • Vakgebied

  HRM & Verandermanagement

 • Duur

  20 weken

 • Prijs

  € 3.450,00

 • Plaats

  Enschede, Deventer

Subsidieregeling STAP

Dit is een vergoeding van maximaal €1.000,-. Dit kun je één keer per kalenderjaar aanvragen bij het UWV.
Wil je weten of deze cursus in aanmerking komt voor de subsidieregeling STAP? Kijk dan op de website van het UWV of de opleiding in het scholingsaanbod staat Meer over het STAP-budget

Je hebt hier wel een STAP-aanmeldingsbewijs voor nodig. Deze ontvang je van ons na aanmelding voor deze opleiding. Let op: je ontvangt geen aanmeldingsbewijs als je werkgever de opleiding betaalt.

Wat is modulair onderwijs bij Saxion?

Deze module is een onderdeel van het deeltijdonderwijs. In 10 of 20 weken rond je een module af waarna je als student studiepunten en als cursist een certificaat ontvangt. Die certificaten zijn inwisselbaar voor studiepunten bij inschrijving voor een deeltijd bachelor- of Associate degree-opleiding bij Saxion Parttime School.

Meer over module onderwijs

Inhoud

Het programma van dit traject bestaat uit de volgende zes modulen. Door op de module te klikken kan je zien wat de inhoud van de module betreft en wat je gaat leren.

5 Deeltijd studenten op bankje voor Hoofdlocatie Enschede

Benieuwd hoe het is om in deeltijd te studeren?

Lees de ervaringen van onze studenten

Programma

Kwartiel 1 (september tot medio november):

 • S02 Naar optimale bedrijfsprocessen
 • C87 Ontdek de basis van HRM
 • C09 High performance in organisaties

Kwartiel 2 (medio november tot eind januari):

 • VSPS04 Ontdek je persoonlijke kracht
 • VSPS08 Werken met Lean tools in de organisatie
 • S08 English for professionals

Afronding

Gedurende het traject wordt je per module op verschillende wijzen individueel beoordeeld. Voorbeelden hiervan zijn een schriftelijk advies, implementatievoorstel, mondeling assessment of een portfolio. 

Na het behalen van iedere module ontvang je een hbo-certificaat ter waarde van 5 EC. 

Praktische informatie

Voor een overzicht van het lesmateriaal kun je studystore.nl raadplegen. Selecteer Saxion Parttime School en de opleiding van je keuze. Vervolgens zie je per module welke boeken of licenties je nodig hebt. Modulen die je gaat volgen die niet standaard in onze deeltijdopleiding zitten worden vermeld onder de categorie 'modulair onderwijs' tussen de opleidingen. 

Begin juli is het lesmateriaal voor het nieuwe studiejaar geactualiseerd op Studystore.nl. 

Ledagen en tijden
Kwartiel 1: maandagen in Enschede van 15:45 - 21:15 uur en dinsdagen in Deventer van 15:45 - 21:15 uur.
​​​​​​​Kwartiel 2: dinsdagen in Deventer van 15:45 - 21:15 uur.

Toelating en aanmelden

Toelating
Dit traject is op hbo-niveau. Een relevante praktijkomgeving op hbo-niveau is essentieel voor het afronden van de modulen. Die omgeving kan je eigen baan of (vrijwilligers)werk zijn. Mocht je niet werkzaam zijn relevante omgeving, dan moet je afspraken maken met een bedrijf of instelling die kan dienen als jouw relevante praktijkomgeving. Nadere informatie hierover kun je opvragen bij Saxion Parttime School of je studiecoach.

 • Bij de start van het traject dien je 21 jaar of ouder te zijn. 

Aanmelden
Om je aan te melden als cursist voor dit traject, klik je op de aanmeldbutton. Let op: je meldt je hierboven altijd aan op de standplaats van de opleiding. Dit kan Enschede of Deventer zijn. Wordt dit traject op beide locaties aangeboden? Kies dan voor de standplaats van de opleiding waar je straks als student (mits toegelaten) ingeschreven wil staan. De modulen in kwartiel 2 zijn in dit traject standaard in Deventer gepland, ongeacht of je bij het aanmelden voor Enschede kiest. Houd hier alvast rekening mee.

 • Het eerstvolgende startmoment van dit traject is februari 2024. 

Toelating tot opleiding als student
Om toegelaten te worden als student in de deeltijdopleiding dien je alle modulen van dit traject behaald te hebben in een aansluitende periode van 20 weken (2 kwartielen). Heb je één of meerdere modulen niet behaald in dit traject, of stop je tussentijds met het volgen van de modulen? Dan kun je helaas niet als student starten in de deeltijdopleiding.

Kosten
De kosten voor het 21+ toelatingstraject ‘Get Ready for SPS’ bedragen €3.450,-. Saxion heeft partners in de regio die jou willen helpen om je leven lang te ontwikkelen! We helpen je daarom graag om de kosten van het traject te dekken. Dit kan door middel van het aanvragen van ontwikkelvouchers of het geven van korting, zodat jij uitkomt op een eigen bijdrage van maximaal €1.105, dat is gelijk aan het bedrag van een half jaar collegegeld.

De eventuele kosten voor het aanschaffen van boeken of licenties zijn niet inbegrepen in de prijs van de module. Op de pagina startersinformatie van de opleiding kan je vanaf juli zien welke boeken en/of licenties benodigd zijn.