Toelating: wat betekent dit voor jou?

Bij Saxion begin je goed voorbereid aan je opleiding. Voordat je start bij de opleiding Hotel Management, maken we graag alvast kennis met je.

Nadat jouw inschrijving bij ons bekend is, word je uitgenodigd voor verplichte onderzoek aanvullende eisen. Ter voorbereiding ontvang je eveneens informatie over het voorwerk (assessment, videopresentatie, motivatiebrief en cv). Het Onderzoek Aanvullende Eisen bestaat naast het assessment, motivatiebrief/CV en videopresentatie, uit een interview met een docent en een hospitality professional.

Deelname aan het onderzoek aanvullende eisen is verplicht. Binnen vijf werkdagen na de intake ontvang je een persoonlijk studieadvies. Wanneer het advies positief is ben je van harte welkom. Als het advies negatief is, schatten wij in dat de match onvoldoende is en mag je niet starten met de opleiding.

Let op: er zijn geen kosten aan het onderzoek aanvullende eisen verbonden! Alle correspondentie wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven in Studielink.

Kortom: wij adviseren jou om je tijdig en uitgebreid te oriënteren. Wil je nog meer achtergrondinformatie over de studiekeuzecheck van Saxion? Kijk dan op de algemene ‘Studiekeuzecheck’ pagina

Heb je vragen over het onderzoek aanvullende eisen? Neem dan contact op met de Hospitality Business School via intake.hbs@saxion.nl. Houd hiervoor ook je ongewenste mail/spambox in de gaten!