Studiekeuzecheck

Nadat jouw inschrijving bij ons bekend is, word je uitgenodigd voor het verplichte onderzoek aanvullende eisen en ontvang je informatie over het assessment, de  voorbereidende opdrachten en cv. Je komt een dag naar de academie om te werken aan opdrachten en je hebt een interview. Alle onderdelen worden beoordeeld en op basis hiervan ontvang jij een bindend studieadvies.

Voorbereiding Onderzoek Aanvullende Eisen

Door het invullen van de digitale motivatievragenlijst geef je een beeld van je motivatie voor de opleiding. Je doet dit door antwoord te geven op de vragen. Wees kort en bondig. Houd voor tekst maximaal 40 woorden aan per vraag. Het uploaden van je curriculum vitae is onderdeel van de vragenlijst.

Deelname aan het onderzoek aanvullende eisen is verplicht. Binnen vijf werkdagen na de intake ontvang je een persoonlijk studieadvies. Wanneer het advies positief is ben je van harte welkom. Als het advies negatief is, schatten wij in dat de match onvoldoende is en mag je niet starten met de opleiding.

Let op: er zijn geen kosten aan het onderzoek aanvullende eisen verbonden! Alle correspondentie wordt gestuurd naar het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven in Studielink.

Kortom: wij adviseren jou om je tijdig en uitgebreid te oriënteren. Heb je vragen over het onderzoek aanvullende eisen? Neem dan contact met ons op via: studiekeuze.hbs@saxion.nl.