Routebeschrijving en openbaar vervoer

Locatie Kerklaan

 

Met de auto naar het parkeerterrein van Saxion 

Let op: er zijn beperkte parkeermogelijkheden. Ga daarom eerst naar parkeren voor de mogelijkheden en betaalde alternatieven. Daar staan ook de parkeeradressen, die kunnen afwijken van de bezoekadressen.

Vanaf het centrum, zijde Marktplein
Locatie Kerklaan is het best te bereiken vanaf de kant van het Marktplein. Je volgt vanaf de Deventerstraat de borden richting parkeerplaats 'Marktplein'. Bij de kruising van de Deventerstraat en Regentesselaan sla je rechtsaf de Regentesselaan op. Bij de stoplichten steek je over en ga je vervolgens de vierde straat linksaf de Canadalaan op. Bij de scherpe bocht linksaf slaan, de Kerklaan op. Op de Kerklaan sla je net na de bushalte rechtsaf bij aanduiding 'Saxion' (Paul Krügerstraat). Ga vervolgens linksaf de van Reesstraat in, volg de aanduiding ’Saxion’. Hierna ga je weer linksaf, de van Huutstraat in. Het parkeerterrein ligt aan je rechterzijde, naast het Sportfondsenbad aan de van Huutstraat.

Vanaf de Loolaan
Vanaf de kant van de Loolaan ga je naar de Kerklaan. Op de Kerklaan sla je net na de bushalte rechtsaf bij aanduiding 'Saxion' (Paul Krügerstraat). Ga vervolgens linksaf de van Reesstraat in, volg de aanduiding ’Saxion’. Hierna ga je weer linksaf, de van Huutstraat in. Het parkeerterrein ligt aan je rechterzijde, naast het Sportfondsenbad aan de van Huutstraat.

Te voet vanaf Centraal Station Apeldoorn   

Bij het uitlopen van de hoofdingang van het station ga je rechtdoor. Steek over bij de voetgangersoversteekplaats. Je loopt nu de Stationstraat in. Loop deze uit tot aan de kruising met de Deventerstraat (bij de verkeerslichten). Daar sla je linksaf de Deventerstraat in. Ga de eerste straat naar rechts naar de Kerklaan. Na 300 m. zie je links de hoofdingang van Saxion. 

Met de bus vanaf Centraal Station Apeldoorn


CODA-gebouw - Vosselmanstraat 299

Met de auto

Je kunt het beste parkeren op het parkeerterrein van Saxion aan de Kerklaan. Zie de informatie bovenaan deze pagina onder 'Met de auto naar het parkeerterrein van Saxion.'

Te voet vanaf Centraal Station Apeldoorn

Wij adviseren je met het openbaar vervoer naar deze locatie te komen, omdat het CODA-gebouw dichtbij het station ligt. 
Bij het uitlopen van de hoofdingang van het station ga je rechtdoor. Steek over bij de voetgangersoversteekplaats. Je loopt nu de Stationstraat in. Daarna sla je linksaf de Stationsdwarsstraat in en vervolgens rechtsaf naar de Hoofdstraat. Deze loop je uit tot de kruising met de Kapelstraat, sla hier linksaf de Kapelstraat in. Deze weg vervolg je tot aan het kruispunt Vosselmanstraat en Roggestraat. Hier zie je aan je rechterzijde de hoofdingang van het CODA-gebouw. 

Met de bus vanaf Centraal Station Apeldoorn

 

Leslocatie Kerklaan 21 - Google Maps:

Leslocatie CODA-gebouw Vosselmanstraat 299 - Google Maps: