Routebeschrijving en openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer 

Wij adviseren je om met openbaar vervoer naar de hogeschool te komen, omdat het station dichtbij de hogeschool ligt en er beperkt parkeergelegenheid is. 

Vanaf het station te voet naar Saxion

Kies in het station de uitgang 'Centrum'. Houd bij het uitlopen van de hoofdingang helemaal links aan, langs de AH to Go naar buiten. Vervolg deze weg achter het gebouw 'de Leeuwenbrug', hier is een wandelpad langs het spoor. Volg het pad tot de hoofdingang van Saxion, die aan de achterzijde van het gebouw ligt.

Met de bus naar Saxion


Met de auto naar de parkeerterreinen van Saxion, P1 en P2

Let op:

 • Er zijn beperkte parkeermogelijkheden op P1 en P2. Ga daarom eerst naar parkeren voor de mogelijkheden en betaalde alternatieven. Daar vind je ook de parkeeradressen, die is anders zijn dan het bezoekadres.
 • Is er een parkeerplaats voor je gereserveerd door de persoon die jou ontvangt? Dan krijg je van diegene informatie over
  het parkeren en de route.

  Vanaf de A1
  Sla af bij afslag 23 (Deventer-Zutphen). Vervolgens ga je bij de verkeerslichten rechtsaf richting Deventer. Volg nu de borden 'Centrum'. Na de S-bocht (langs het binnenhavengebied) ga je bij de verkeerslichten rechtdoor. Aan het einde van deze weg (Mr. H.F. de Boerlaan) ga je bij de verkeerslichten (op de T-splitsing) rechtsaf. Vervolgens neem je de eerste afslag links bij de verkeerslichten, de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion

  Vanaf Olst/Zwolle (N337)
  Volg bij binnenkomst in Deventer de N337 (bij de rotonde linksaf 'andere richtingen' aanhouden).Vervolg de weg bij de volgende rotonde rechtdoor. Bij het kruispunt N348 rijd je rechtdoor tot aan de kruising Amstellaan/Snipperlingsdijk. Sla rechtsaf, de Snipperlingsdijk op. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion.   

  Vanaf Colmschate/Holten (N344)
  Als je vanaf Colmschate/Holten (N344) komt, volg dan in Deventer de borden centrum/Twello. Vervolgens ga je vanaf de Snipperlingsdijk bij het verkeerslicht rechtsaf de Veenweg op. Daarna ga je direct links de oprit op, dit is de Berkelweg. Volg deze oprit en houd rechts aan voor de parkeerplaatsen van Saxion. 

 

Leslocatie Handelskade 75, Deventer, Google maps: