Kom kennismaken!

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Meld je aan voor de Open Avond!

Dit studiejaar zijn er nog twee Open Avonden: één in Deventer (27 maart) en één in Enschede (20 juni). Tussen 18.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom! Meld je je van tevoren aan? Dan houden we rekening met je komst. Uiterlijk een week van te voren vind je op deze pagina het programma. 

Zien we jou op woensdag 27 maart in Deventer? Tot dan!

>> Meld je aan voor de Open Avond in Deventer of Enschede<<

Open Avonden 2018-2019

  • Deventer - woensdag 27 maart 2019 - 18.00 - 21.00 uur 
  • Enschede - donderdag 20 juni 2019 - 18.00 - 21.00 uur.

Programma

Download hier het programma

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? We staan je graag te woord tijdens deze avond. Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die al ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Daarnaast kun je al je loopbaanvragen en vragen over het oriëntatietraject 'Maak werk van je talent!' voorleggen aan één van onze loopbaancoaches in een speeddate.

Nieuwe baan?

Er is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die een volgende stap wil zetten met een opleiding en misschien wel naar een nieuwe baan. Zo zijn Randstad, Deventer Informatiestad, Leren en Werken Deventer, Werk en Vakmanschap en Libereaux aanwezig om jou te helpen aan je relevante werkplek of een baan!

Opleidingen op de informatiemarkt

Naast de voorlichtingen is er ook een informatiemarkt. Hier kun je terecht met al je vragen over de cursussen, modulen en opleidingen. Uiterlijk een week voor de open avond delen we welke deeltijdstudies er aanwezeig zijn tijdens de informatiemarkt. 

Voorlichtingen

Wil je weten welke deeltijdstudies een voorlichting geven tijdens de Open Avond Deeltijd? Ongeveer een week voor de open avond staat het programmaboekje online en kun je kijken welke deeltijdstudies tijdens de open avond ene voorlichting geven.

Inspiratiesessie: Laat LinkedIn voor je werken!

Tijdens de Open Avond Deeltijd kun je deelnemen aan deze inspiratiesessie. LinkedIn is niet alleen een online cv, maar ook een personal branding page. Jouw digitale profilering. Tijdens deze korte inspiratiesessie leren Katinka Keijzer (HRM), Nadi Zoetebier (Communicatie) en Leontien Biemold (Communicatie) je hoe je je profiel goed inricht, hoe je LinkedIn in kan zetten om je nieuwe droombaan te vinden en hoe je je netwerk uitbreidt. 

Nog niet zeker van je keuze? Kies dan voor Studieadvies op maat!

In dit persoonlijk gesprek kijken we samen of de studie van jouw keuze bij jou past. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld de inhoud, toelatingseisen of loopbaanmogelijkheden. Of over hoe je je studie combineert met privé en/of werk. Het gesprek helpt je ook wanneer je nog twijfelt tussen opleidingen of wanneer je advies nodig hebt over hoe je een relevante praktijkomgeving vindt. Je kunt tijdens de Open Avond Deeltijd een gesprek aanvragen in de centrale hal. 

Meer over Studieadvies op maat

Vragen?

Heb je vragen over deeltijdonderwijs, de Open Avonden Deeltijd of de open dagen voor voltijd en deeltijdonderwijs? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700. Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.