Kom kennismaken!

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet die volgende stap in jouw carrière!

Meld je aan voor de Open Avond in Deventer!

Dit studiejaar zijn er vier Open Avonden: twee in Deventer en twee in Enschede! De eerste is in oktober, op woensdagavond 10 oktober. Tussen 18.00 en 21.00 uur ben je van harte welkom aan de Handelskade 75. 

Wil je graag de hogeschool in Enschede bekijken, bezoek dan de Open Avond op donderdag 10 januari 2019! Ook tussen 18.00 en 21.00 uur.

Meld je je van tevoren aan? Dan houden we rekening met je komst. Een paar weken van te voren vind je op deze pagina het programma. 

Tot de 10e in Deventer!

>> Meld je aan voor de Open Avond in Deventer of Enschede

Data Open Avonden 2018-2019

  • Deventer Woensdag 10 oktober 2018 18.00 - 21.00 uur
  • Enschede Donderdag 10 januari 2019 18.00 - 21.00 uur
  • Deventer Woensdag 27 maart 2019 18.00 - 21.00 uur
  • Enschede Donderdag 20 juni 2019 18.00 - 21.00 uur

Programma

Tijdens de Open Avonden Deeltijd maak je kennis met de Saxion Parttime School, proef je de sfeer en ontmoet je docenten en studenten. Iedereen die in deeltijd wil studeren is welkom van 18.00 tot 21.00 uur!  

Weet jij nog niet precies wat je wilt? Opleiding, cursus of module? We staan je graag te woord tijdens deze avond. Je kunt met docenten in gesprek, maar ook met een aantal deeltijdstudenten die reeds ervaring hebben met ons vernieuwde deeltijdonderwijs. Daarnaast kun je al je loopbaanvragen en vragen over het oriëntatietraject 'Maak werk van je talent!' voorleggen aan één van onze loopbaancoaches in een speeddate.

Het programma volgt z.s.m

Opleidingen op de informatiemarkt

Naast de voorlichtingen is er ook een informatiemarkt. Hier kun je terecht met al je vragen over de cursussen, modulen en opleidingen. Wil je weten wie er aanwezig is op de informatiemarkt? Je vindt de flyer met informatie hier z.s.m.

Voorlichtingen

Wil je weten welke deeltijdstudies een voorlichting geven tijdens de Open Avond Deeltijd? Download het programma voor meer informatie. 

Inspiratiesessie: Laat LinkedIn voor je werken!

Tijdens de Open Avond Deeltijd kun je deelnemen aan deze inspiratiesessie. LinkedIn is niet alleen een online cv, maar ook een personal branding page. Jouw digitale profilering. Tijdens deze korte inspiratiesessie leren Katinka Keijzer (HRM) en Nadi Zoetebier (Communicatie) je hoe je je profiel goed inricht, hoe je LinkedIn in kan zetten om je nieuwe droombaan te vinden en hoe je je netwerk uitbreidt. 

Heb je liever een persoonlijk gesprek? Vraag dan een Studieadvies op maat aan!

In dit persoonlijk gesprek kijken we samen of de studie van jouw keuze bij jou past. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen over bijvoorbeeld de inhoud, toelatingseisen of loopbaanmogelijkheden. Of over hoe je je studie combineert met privé en/of werk. Het gesprek helpt je ook wanneer je nog twijfelt tussen opleidingen of wanneer je advies nodig hebt over hoe je een relevante praktijkomgeving vindt. Je kunt tijdens de Open Avond Deeltijd een gesprek aanvragen in de centrale hal. 

Meer over Studieadvies op maat

Vragen?

Heb je vragen over deeltijdonderwijs, de Open Avonden Deeltijd of de open dagen voor voltijd en deeltijdonderwijs? Neem gerust contact op met het Saxion Informatie Centrum via 088 - 019 3700. Voor de tweedegraadslerarenopleidingen kun je een e-mail sturen naar lerarenopleiding.next@saxion.nl.

Onderwerp