Jouw persoonlijke studiecoach

Als je een deeltijdopleiding gaat doen bij Saxion Parttime School krijg je een persoonlijke studiecoach. Hij of zij helpt jou om je talenten optimaal te ontwikkelen en bekijkt samen met jou wat jij nodig hebt om je studie succesvol te doorlopen. Hoe combineer je bijvoorbeeld werk, privé en studie? Jouw studiecoach adviseert je ook over de keuzes in je studieprogramma, studieroute en studietempo. Verder bespreek je samen jouw studieresultaten, je persoonlijke doelen en je loopbaanontwikkeling.

Persoonlijke keuzes 

Het gaat erom dat je de juiste keuzes maakt. Hoe combineer je studie met werk en privé? Jouw studiecoach adviseert je ook over de keuzes in je studieprogramma en studieroute. Ook bepaal je zelf het studietempo dat past bij jouw thuis- en werksituatie: kies je voor de standaardduur of wil je juist langzamer of sneller studeren? Verder bespreek je met je studiecoach jouw studieresultaten, je persoonlijke doelen en je loopbaanontwikkeling. Samen bekijk je wat jij nodig hebt om je studie succesvol te doorlopen. Zo kom je tot een studieprogramma op maat!


 

Persoonlijke ontwikkeling

Daarnaast bieden we workshops, (online) trainingen en coachingsprogramma’s waar je, afhankelijk van jouw wensen en doelen, gebruik van kunt maken. Zo hebben we workshops Slim Studeren, Stressbusters en Personal Branding. 
 

Thuisbasis

In onze deeltijdopleidingen leggen we de nadruk op het leren met én van elkaar. De studiecoach creëert samen met jou en je medestudenten een 'thuisbasis', van waaruit waar je met elkaar kennis en ervaring kunt delen en elkaar kunt motiveren. 

Saxion Parttime School is succesvol studeren op een manier die past bij jouw ambities en jouw persoonlijke leven. Samen met je studiecoach haal je het maximale uit jouw studie!

Op de hoogte blijven?

Wil je weten wanneer onze workshops zijn? Meld je dan aan voor onze e-mailing 'Charge your career!' We houden je dan op de hoogte van onze events, webinars en opleidingsaanbod en geven je inspiratie, voorbeelden en tips voor jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. 

Aanmelden nieuwsbrief Charge your career