Voor de professional die sturing wil geven aan geldstromen

Deeltijd Hbo Bachelor
Deventer  Dinsdag 15.45 - 21:45 uur
Circa 20 Uren per week

Ben je actief op financieel-economisch terrein en wil je groeien in je huidige functie? Of wil je een carrière beginnen in het brede economische werkveld? Ben je geïnteresseerd in financieel-economische vraagstukken, zoals het op de markt brengen van nieuwe producten? De deeltijd studierichting Bedrijfseconomie (binnen de opleiding Finance & Control vanaf september 2018) stoomt je klaar als financieel-economisch professional die innoverend, efficiënt en resultaatgericht te werk gaat.

Wat kun je straks

  • Je leert een financiële rol binnen een organisatie of bedrijf te vervullen.
  • Je leert sturing geven aan geldstromen.
  • Je draagt bij aan de informatievoorziening om juiste financiële beslissingen te nemen.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!

Tijdens je studie

Ben je geïnteresseerd in financieel-economische vraagstukken, zoals het op de markt brengen van nieuwe producten? De deeltijd studierichting Bedrijfseconomie stoomt je klaar als financieel-economisch professional die innoverend, efficiënt en resultaatgericht te werk gaat.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de studierichting Bedrijfseconomie (binnen de opleiding Finance & Control), moet je voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2019-2020 voor de deeltijdstudierichting Bedrijfseconomie bedraagt € 2.083.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen als bedrijfseconoom

Als financieel-economisch expert heb je een breed werkterrein: je fungeert in grote organisaties als deskundige of vervult meerdere taken bij kleine organisaties. Zo kun je aan de slag bij handels- en productiebedrijven en bij dienstverlenende, winstgerichte of non-profit organisaties. Het is mogelijk om uit te groeien tot leidinggevende maar je kunt naast financiële ook commercieel gerelateerde functies uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan een adviseur bij een accountantskantoor.