Voor de bedrijfskundige professional

Deeltijd Hbo Bachelor
Enschede  Maandag 15.45 - 21.45 uur
Circa 20 Uren per week

Wil je de bedrijfsprocessen van een organisatie vanuit diverse invalshoeken optimaliseren? Bij de deeltijd hbo-opleiding Bedrijfskunde (voorheen Bedrijfskunde MER) van de Parttime School leer je hoe je effectief verbeteringen aanbrengt waarbij je rekening houdt met de belangen van klanten, personeel en bestuur. Je hebt de ambitie om door te groeien in je functie of bent geïnteresseerd in een carrière in de bedrijfseconomische sector. Deze Bedrijfskunde-deeltijdopleiding  vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je leert er management-, economische en juridische invalshoeken te combineren om bedrijfskundige vraagstukken van uiteenlopende organisaties op te lossen. De opleiding richt zich op een dynamische en groeiende markt. Je volgt bijeenkomsten van docenten uit de praktijk, waardoor je een helder beeld krijgt van het werkveld.

Wat kun je straks

  • Beter bedrijfskundige knelpunten of problemen oplossen.
  • Gebruikmakend van inzichten op economisch en juridisch vlak je meerwaarde laten zien als bedrijfskundige.
  • Met kennis van oplossingstechnieken als procesmanager aan de slag.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!

Tijdens je studie

Wil je de bedrijfsprocessen van een organisatie vanuit diverse invalshoeken optimaliseren? Bij de opleiding Bedrijfskunde (deeltijd) leer je hoe je effectief verbeteringen aanbrengt waarbij je rekening houdt met de belangen van klanten, personeel en bestuur.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Bedrijfskunde Parttime School, moet je voldoen aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Hier vind je het standaard bedrag 'wettelijk collegegeld'. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2019-2020 voor de deeltijdopleiding Bedrijfskunde bedraagt € 2.083.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen

Na deze deeltijdstudie ben je breed inzetbaar voor (bedrijfs)economische (management)functies in het bedrijfsleven of bij de overheid. Van beleidsmedewerker en accountmanager tot projectleider of teammanager. Je kunt met je diploma Bachelor of Business Administration (BBA) in veel branches en organisaties aan de slag. Ook kun je voor jezelf beginnen.