Voor als je een uitdagende functie wilt in de marketing- en salessector

Deeltijd Hbo Bachelor
Enschede, Deventer  Maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer) 16.00 - 21.30 uur
Circa 20 Uren per week

Wil je leren hoe je goed (markt)onderzoek doet, een marketingstrategie bedenkt en deze in de praktijk uitvoert? Bij de hbo-opleiding Commerciële Economie Parttime School (deeltijd) word je klaargestoomd voor een uitdagende functie in de marketing- en salessector. Je hebt de ambitie om door te groeien in je huidige rol of bent geïnteresseerd in een carrière in de dynamische marketing- en salesbranche. Bij de deeltijdopleiding Commerciële Economie leer je om een rol te spelen in de groei van bedrijven door wensen, behoeften en gedrag van de consument te onderzoeken. Hiervoor werk je met nieuwe media en maak je kennis met marketingstrategieën en besluitvormingsprocessen. Je werkt je aan thematische opdrachten uit de praktijk, waardoor je direct een helder beeld krijgt van het werkveld. Na deze studie beschik je over een brede basiskennis of heb je je verdiept in commerciële economie.

Wat kun je straks

  • Je kunt aan de slag als marketeer met bedrijfseconomische kennis en inzicht.
  • Je kunt (internationale) marketing- en salesfuncties vervullen.
  • Je hebt kennis van marketingstrategieën en besluitvormingsprocessen.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Medewerkers in gesprek over sales- en marketingplan

Tijdens je studie

Bij Commerciële Economie (deeltijd) leer je in te spelen op de groei van bedrijven door wensen, behoeften en gedrag van consumenten te onderzoeken met behulp van nieuwe media. Je maakt kennis met marketingstrategieën, besluitvormingsprocessen en praktijkopdrachten waarna je een brede basiskennis hebt of je hebt verdiept in commerciële economie.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Commerciële Economie Parttime School, moet je aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding voldoen. Bekijk welke vooropleiding, profiel en vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding Commerciële Economie bedraagt € 2.060.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen

De markt heeft behoefte aan marketeers met bedrijfseconomische kennis en inzicht. Je wordt als deeltijd CE-er opgeleid voor het vervullen van (internationaal georiënteerde) marketing- en sales functies. Met deze Bachelor of Business Administration (BBA) ga je aan de slag als bijvoorbeeld commercieel medewerker en groei je door tot marketing-, sales-, account- of productmanager of hoofd verkoop.