Voor de professional die de kwaliteit van werk- of leefomgeving wil bepalen

Deeltijd Hbo Bachelor
Deventer  Dinsdag 15.45 - 21.45 uur
Circa 20 Uren per week

Wil je groeien in je huidige functie en jezelf ontwikkelen in het managen van faciliteiten rondom een werk- of leefomgeving? Bij de hbo-opleiding Facility Management (deeltijd) leer je – in combinatie met een relevante baan – ervoor te zorgen dat mensen optimaal kunnen werken of zich welkom voelen. Je denkt mee op strategisch niveau om de organisatiedoelen van een bedrijf te realiseren. Daarbij combineer je je bedrijfskundige kennis en vaardigheden met dienstverlening en hospitality performance. De deeltijdopleiding is eenvoudig te combineren met werk en omvat colleges van docenten met veel werkervaring waardoor je een helder beeld krijgt van het werkveld.

Wat kun je straks

  • Je kunt met je praktische vaardigheden en strategisch denkvermogen aan de slag in bijvoorbeeld huisvesting, beveiliging, catering,wagenparkbeheer en klimaatbeheersing.
  • Je vergroot je kansen door je Bachelor of Business Administration (BBA) op de facilitaire arbeidsmarkt waar je werkt aan optimale werk-, verblijfs- of zorgomgevingen.
  • Of je kunt met deze opleiding een sprong maken naar een hogere managementfunctie.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Twee facilitymanagers bekijken nieuwe werkomgeving

Tijdens je studie

Vind je het interessant om faciliteiten te managen die de kwaliteit van een werk- of leefomgeving bepalen? Bij de hbo-opleiding Facility Management Parttime School (deeltijd) word je opgeleid voor een uitdagende functie in de facilitaire branche.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Facility Management Parttime School, moet je aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding voldoen. Bekijk welke vooropleiding, profiel en vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding Facility Management bedraagt € 2.060.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen als facilitymanager

Als Bachelor of Business Administration (BBA) vergroot je je kansen op de facilitaire arbeidsmarkt en werk je aan optimale werk-, verblijfs- of zorgomgevingen. De verantwoordelijkheden die hierbij gepaard gaan, zijn afhankelijk van het soort bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld bij een bedrijf in de zakelijke dienstverlening de inkoop en aanbesteding van facilitaire diensten onder je hoede nemen. Of je maakt de sprong naar een hogere managementfunctie bij een overheidsorganisatie.