Studenten HBO-ICT deeltijd bij de Saxion Parttime School

Leer alles over innovatieve ICT-technologieën

Deeltijd Hbo Bachelor
Deventer  Dinsdag 15.45 - 21:45 uur
Circa 20 Uren per week

Kaarten bestellen voor een concert, studiefinanciering aanvragen of vergaderingen bijwonen vanuit huis: tegenwoordig zijn deze zaken online te regelen. Om deze dagelijkse handelingen soepel te laten verlopen, zijn ICT-specialisten nodig. Bij de deeltijdopleiding HBO-ICT Business word je opgeleid tot een professional in de ICT-branche. Ben jij straks die ICT-expert die zich richt op de driehoek mens-IT-bedrijfsprocessen?

Wat kun je straks

  • De bedrijven kunt adviseren voor de juiste IT oplossingen om hun business verder te professionaliseren.
  • Een heldere analyse opstellen van de IT infrastructuur en daarmee verbeteringen te initiëren.
  • Je weet welke methoden en technieken je kan hanteren om een organisatie in beweging te krijgen bij grote ingrijpende IT projecten/veranderingen

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Studenten deeltijd HBO-ICT aan het werk

Tijdens je studie

Het studieprogramma bestaat uit een propedeuse en een hoofdfase. Je gaat aan de slag met vijf aandachtsgebieden Businessprocessen, IT, Consultancy, Business IT Alignment en Beroepsvaardigheden waarmee de BIT professional zich in de markt onderscheidt.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding HBO-ICT Parttime School, moet je aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding voldoen. Bekijk welke vooropleiding, profiel en vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2019-2020 voor de deeltijdopleiding HBO-ICT bedraagt € 2.083.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen

Wanneer je alle modules behaald hebt, ontvang je het bachelordiploma HBO-ICT. Je mag dan de internationale titel Bachelor of Science voeren. Daarmee kun je aan de slag in tal van functies, zoals Business ICT'ers en ICT-projectleiders.