Studenten HBO-ICT deeltijd bij de Saxion Parttime School

Leer alles over innovatieve ICT-technologieën

Deeltijd Hbo Bachelor
  Deventer, dinsdag 16:00-21:30 uur
Circa 20 uren per week

Kaarten bestellen voor een concert, studiefinanciering aanvragen of vergaderingen bijwonen vanuit huis: tegenwoordig zijn deze zaken online te regelen. Om deze dagelijkse handelingen soepel te laten verlopen, zijn ICT-specialisten nodig. Bij de deeltijdopleiding HBO-ICT Business word je opgeleid tot een professional in de ICT-branche. Ben jij straks die ICT-expert die zich richt op de driehoek mens-IT-bedrijfsprocessen?

Wat kun je straks?

  • De juiste kennis van bedrijven en IT koppelen aan de eindgebruiker
  • Hardware, software en netwerken zo goed mogelijk inrichten en daarbij focussen op techniek én bedrijfsprocessen
  • Op creatieve en innovatieve manieren software ontwikkelen voor bijvoorbeeld smartphones
Studenten deeltijd HBO-ICT aan het werk

Tijdens je studie

Het studieprogramma bestaat uit een propedeuse en een hoofdfase. Je gaat aan de slag met de modules informatietechnologie, business intelligence, IT-besturing, logistieke en financiële processen, consultancy en innovaties. Je ontvangt het bachelor getuigschrift als je alle modules hebt gehaald en je stage, keuzeruimte en het afstuderen hebt voltooid.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Met een mbo-4 of havo/vwo diploma ben je toelaatbaar tot de opleiding. Heb je dit niet? Lees dan verder wat de mogelijkheden zijn.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2017-2018 voor de deeltijdopleiding HBO-ICT bedraagt € 2.006,-.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen

Wanneer je alle modules behaald hebt, ontvang je het bachelordiploma HBO-ICT. Je mag dan de internationale titel Bachelor of Science voeren. Daarmee kun je aan de slag in tal van functies, zoals Business ICT'ers en ICT-projectleiders.