Header Human Resource Management

Maak werk van talent

Deeltijd Hbo Bachelor
Enschede, Deventer  maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer), 16:00-21:30 uur
Circa 20 Uren per week

HRM (Human Resource Management) heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. De functie is gegroeid en met de tijd en behoeftes meegegroeid: van operationeel medewerker tot generalist die het management als strategisch partner adviseert. Zo heeft slimme technologie de samenleving veranderd. Van organisaties vraagt deze tendens flexibiliteit, van medewerkers vraagt het ontwikkeling. De moderne HRM-adviseur is de specialist die zowel de organisatie als de medewerker adviseert en begeleidt. De vernieuwde opleiding HRM van Saxion met modules op maat neemt je mee in die veranderende wereld. Je krijgt inzicht in organisatiestrategie├źn, het ontwikkelen van leiderschap, stimulering en behoud van talent en de implementatie van e-HRM. Allemaal instrumenten en voorwaarden die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Met het menselijk kapitaal als uitgangspunt.

Wat kun je straks

  • Je kunt met mensen (samen)werken en beleidsmatig en strategisch meedenken. Zo lever je meerwaarde aan je organisatie.
  • Doordat je sociaal, betrokken en ambitieus bent en kunt anticiperen staat er een wereld  voor je open.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Human resource management deeltijd

Tijdens je studie

Jij wilt leren hoe je organisaties helpt om te gaan met de steeds snellere en radicalere veranderingen die op hen afkomen. De opleiding Human Resource Management is gericht op het vernieuwen, ontwikkelen en innoveren van het menselijk kapitaal van een organisatie. Je leert hoe je het management van een organisatie verstevigt en hoe je (top)talent aantrekt, behoudt en ontwikkelt. Kortom: je leert hoe je de baan en organisatie van de toekomst vormgeeft.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de deeltijdopleiding Human Resource Management, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2019-2020 voor de deeltijdopleiding Human Resource Managment bedraagt € 2.083.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carri├Ęrekansen

Met mensen (samen)werken, beleidsmatig en strategisch meedenken met als doel meerwaarde te leveren aan je organisatie. Als jouw ambitie daar ligt, ben je op je plek in het HRM-werkveld en biedt de HRM opleiding van Saxion je een prima perspectief op uitdagende functies. 

Moderne HRM adviseur

De mogelijkheden zijn legio, van HRM-strateeg of manager tot loopbaanadviseur of development specialist. In onze modules op maat heb je kennisgemaakt met de strategische aspecten van de moderne HRM-adviseur. Je weet hoe je talent aantrekt, medewerkers enthousiasmeert, e-HRM processen en data effectief inzet en je inzichten rond interne strategische processen en externe trends effectief aanwendt. Sociaal, betrokken, ambitieus en anticiperend zijn jouw kwaliteiten. Voor zowel die HRM- professional als zijn omgeving gaat een wereld open.