Ondernemerschap & Retail Management

Deeltijdstudenten aan de slag met hun ondernemingsplan

Voor diegene die zijn ondernemerscompetenties verder wil ontwikkelen

Deeltijd Hbo Bachelor
Enschede, Deventer  Maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer), 15.45 - 21.45 uur
Circa 20 Uren per week

Als zelfstandig ondernemer of manager wil je groeien in je rol. Of je hebt de ambitie om aan de slag met je ondernemerscompetenties. Beginnende ondernemers of ondernemende managers in het bedrijfsleven hebben vaak na een tijdje iets extra’s nodig om hun bedrijf, organisatie óf zichzelf verder te ontwikkelen. De deeltijdopleiding Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) is een ideale aanvulling voor jou en je ondernemersvaardigheden.

Wat kun je straks

  • Je bent met het diploma Bachelor of Business Administration op zak (beter) in staat om je als ondernemend manager met commerciële instelling en creativiteit functies vervullen bij diverse bedrijven in de retailbranche
  • Je zal in staat zijn om op passende wijze leiding te geven aan organisatieonderdelen en plannen op te stellen die de verschillende organisatiedelen effectiever en efficiënter te laten verlopen.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Jonge ondernemer van start-up

Tijdens je studie

Heb je de plannen om voor jezelf te beginnen, een bedrijf te runnen of een familiebedrijf over te nemen? Bij de deeltijd hbo-opleiding Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) van de Parttime School zet je heel concreet stappen om een koers te bepalen voor jouw business.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management Parttime School, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding Ondernemerschap & Retail Management (voorheen Small Business & Retail Management) bedraagt € 2.060.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

Carrièrekansen

Met het diploma Bachelor of Business Administration (BBA) op zak, ben je (beter) in staat om een eigen onderneming te starten of een (familie)bedrijf over te nemen. Ook kun je als ondernemend manager met commerciële instelling en creativiteit functies vervullen bij diverse bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een shopmanager, vestigingsmanager, bedrijfsleider of een filiaalmanager.