Securitymanager in het veld - Saxion Parttime School

Voor professionals die calamiteiten willen helpen voorkomen en oplossen

Deeltijd Hbo Bachelor
Deventer  Deventer, dinsdag 15.45 - 21:45 uur
Circa 20 Uren per week

Je bent werkzaam binnen de securitybranche en wil graag groeien in je functie. Of je wil aan de slag gaan in dit brede werkveld, van cybercrime tot terrorisme. Kortom, je hebt een scherp oog voor risico’s en ambieert daarin een managementrol. Bij de studierichting Security Management (vanaf september 2018 studierichting binnen de opleiding Integrale Veiligheidskunde) word je opgeleid tot een allround deskundige die zorg draagt voor business continuity, met nadruk op het voorkomen en oplossen van calamiteiten. Security Management is de enige deeltijd studierichting – op gebied van security – die door de overheid wordt bekostigd. Je ervaart een brede benadering van security en krijgt colleges van docenten uit het werkveld.

Wat kun je straks

  • Je gaat als securityspecialist aan de slag bij bedrijven die zich bezighouden metbeveiliging in de breedste zin van het woord. Vaak behoren deze organisaties tot de vitale infrastructuur.
  • Je werkt aan securityplannen, maakt risicoanalyses en adviseert management en bedrijven.

Weten of deze studie bij jou past?

Vraag een persoonlijk Studieadvies op maat aan!
Afbeelding van brede scope van een securitymanager

Tijdens je studie

Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen en oplossen van calamiteiten? Bij de studierichting Security Management (vanaf september 2018 studierichting binnen de opleiding Integrale Veiligheidskunde) Parttime School leer je hoe je moet handelen in (ver)storende situaties.

Studie-inhoud

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de studierichting Security Management, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding Security Management bedraagt € 2.060.

Meer over (eventuele extra) kosten

Na je studie

CarriĆØrekansen als securitymanager

Als je bent afgestudeerd, voer je de titel Bachelor of Arts (BA). Je gaat als securityspecialist aan de slag bij bedrijven die zich bezighouden met beveiliging in de breedste zin van het woord. Vaak behoren deze organisaties tot de vitale infrastructuur, zoals energiebedrijven, (lucht)havens, transportbedrijven, financiƫle instellingen en nucleaire bedrijven. Je werkt aan securityplannen, maakt risicoanalyses en adviseert management en bedrijven.