Lekker slim vanuit huis

Het volgen van een webinar is een perfecte manier om in korte tijd meer te leren over een onderwerp dat jij interessant vindt. Je kunt het volgen via je tablet of laptop, lekker thuis of vanuit kantoor. Deelname is gratis en je kiest zelf of je alleen luistert of actief 'meepraat' via de chat.


8 maart: Organisatie in crisis, hoe manage ik dat?

DDoS-aanvallen op banken en de Belastingdienst, dieselgate, diefstal van patiëntgegevens en de ontruiming van het VUmc na wateroverlast. Dit zijn een aantal recente gebeurtenissen die aantonen dat organisaties kwetsbaar zijn voor calamiteiten en crises. Waar traditionele organisaties vaak nog wel het hoofd bieden aan een brand of ongeluk, laat de praktijk zien dat de moderne crises een andere aanpak en benadering nodig hebben. Crisismanagement is een belangrijk thema voor organisaties,  hoe manage je dat?

Krijg meer inzicht in de impact van een crisis
Tijdens het webinar neemt Michiel Spoor, docent en onderzoeker bij de opleiding Security Management,  je mee hoe moderne bedrijfscrises ontstaan en hoe ze voorkomen en beheerst kunnen worden. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden over de impact van een crisis krijg je meer inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het managen van crisissituaties in organisaties.

Je kunt het webinar gratis volgen op donderdagavond 8 maart van 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden voor het webinar

Get ready for a smart world

In het kader van 'Get ready for a smart world' organiseren we een aantal interessante webinars. ‘Get ready for a smart world’ is het thema waar Saxion de komende jaren sterk op gaat inzetten. De wereld om ons heen verandert razendsnel. De vraag is: in hoeverre ben jij klaar voor al die veranderingen?  Of het nu gaat om techniek, zorg, economie of een ander werkveld: wie stilstaat mist al snel de aansluiting met de toekomst.

Saxion Parttime School helpt jou je te blijven ontwikkelen. Slim, snel en simpel. Door onze webinars te volgen, gewoon online, waar jij maar wilt.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de volgende webinars

Webinars terugkijken?

De afgelopen maanden hebben we diverse webinars georganiseerd. Van 'De onderstroom van verandering', 'Persoonlijke ontwikkeling in vijf stappen' tot 'Big data'. Deze kun je op video.saxion.nl allemaal terugkijken!

Bekijk alle webinars terug