Lekker slim vanuit huis

Het volgen van een webinar is een perfecte manier om in korte tijd meer te leren over een onderwerp dat jij interessant vindt. Je kunt het volgen via je tablet of laptop, lekker thuis of vanuit kantoor. Deelname is gratis en je kiest zelf of je alleen luistert of actief 'meepraat' via de chat.


Wo 6 juni: waarom we straks niet meer zonder drones kunnen ...

Frits Muller

Frits Muller is oprichter van de Defensie eenheid ‘op afstand bestuurbare onbemande luchtvaartuigen.’ Binnen Defensie werd hij opgeleid tot Flight Safety Manager. Frits is een drone professional van het eerste uur en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met militaire drones. Sinds 4 jaar werkt hij als manager en drone-instructeur ook in de civiele dronewereld. Frits Muller is in het bezit van RPA-L bevoegdheid, inclusief FI (Flight Instructeur), zowel in Nederland als Duitsland. Naast een goede drone-opleider is hij ook deskundig in vliegveiligheid en Arbo.Daarnaast is Frits Muller secretaris van de afdeling modelvliegsport bij de KNVvL en lid van het projectteam onbemande vrachtvliegtuigen.

In het webinar gaat Frits nader in op de opleidingen, de mogelijkheid tot het uitvoeren van testvluchten en legt hij een relatie met het gebruik van drones als professional. 

Max Laane

Max Laane werkte 6 jaar bij medialab SETUP, waar hij de relatie tussen mensen en technologie onderzocht met tentoonstellingen, performances en workshops. Een van de doelen was om de impact van drones bespreekbaar te maken. In de workshops mochten alle deelnemers een toekomst  bedenken waarin iedereen een eigen drone bezat en de lucht zwart zag van vliegende zoemende machientjes. De vraag die SETUP vooral aan kinderen stelde, was: wat zou jouw persoonlijke drone allemaal kunnen doen?

In het webinar vertelt Max over de uitkomsten van de workshop en waarom drones pas echt interessant zullen zijn als iedereen er een heeft. En wat wordt de impact op culturele en maatschappelijk gebied?


Aanmelden voor het webinar

Get ready for a smart world

In het kader van 'Get ready for a smart world' organiseren we een aantal interessante webinars. ‘Get ready for a smart world’ is het thema waar Saxion de komende jaren sterk op gaat inzetten. De wereld om ons heen verandert razendsnel. De vraag is: in hoeverre ben jij klaar voor al die veranderingen?  Of het nu gaat om techniek, zorg, economie of een ander werkveld: wie stilstaat mist al snel de aansluiting met de toekomst.

Saxion Parttime School helpt jou je te blijven ontwikkelen. Slim, snel en simpel. Door onze webinars te volgen, gewoon online, waar jij maar wilt.

Ik wil graag op de hoogte blijven van de volgende webinars

Webinars terugkijken?

De afgelopen maanden hebben we diverse webinars georganiseerd. Van 'De onderstroom van verandering', 'Persoonlijke ontwikkeling in vijf stappen' tot 'Big data'. Deze kun je op video.saxion.nl allemaal terugkijken!

Bekijk alle webinars terug

Onderwerp


Onderwerp