Lekker slim vanuit huis

Het volgen van een webinar is een perfecte manier om in korte tijd meer te leren over een onderwerp dat jij interessant vindt. Je kunt het volgen via je tablet of laptop, lekker thuis of vanuit kantoor. Deelname is gratis en je kiest zelf of je alleen luistert of actief 'meepraat' via de chat. Bijvoorbeeld bij het webinar 'De wondere wereld van nanotechnologie' van 16  maart a.s.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe webinars? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail 'Charge your career!'

Webinar 16 maart: De wondere wereld van nanotechnologie

Iedere dag gebruiken we het, maar zien doen we het niet. Wat is nu eigenlijk nanotechonologie? Wat is precies de impact ervan? En hoe is het mogelijk dat zulke kleine onderdelen zo nauwkeurig kunnen meten en weten wat er speelt? Maar is dit wel wenselijk en hoever kunnen we hierin gaan? Martin Bennink, lector Nanotechnologie neemt je in een uur mee naar de wondere wereld van nanotechnologie.

Ik wil me aanmelden!

Agenda

- Donderdag 16 maart
- Donderdag 13 april
- Donderdag 15 juni

Ik wil graag op de hoogte blijven van volgende webinars!

Webinars terugkijken?

De afgelopen maanden hebben we diverse webinars georganiseerd. Van 'De onderstroom van verandering', 'Persoonlijke ontwikkeling in vijf stappen' tot 'Big data'. Op video.saxion.nl vind je een overzicht van alle webinars die je terug kunt kijken!