Cursus en training voor bijscholing en nascholing

Bij Saxion ben je aan het juiste adres voor allerlei vormen van bijscholing, omscholing en nascholing. Saxion wil graag een verbindende partner zijn voor bedrijfsleven, zorginstellingen en andere organisaties in de regio en Euregio. Bekijk de deeltijd studiekiezer om een keuze te maken uit zo'n 50 deeltijdopleidingen en zo'n 150 cursussen en trainingen. We bieden alle deeltijd bachelor-opleidingen aan vanuit de Saxion Parttime School.

Onderzoek en bijscholing

Ook bedrijven en organisatie kunnen bij ons terecht voor verschillende vraagstukken. Wij helpen graag bij het vinden van de juiste opleiding, cursus of training. Voor werkgevers of werknemers. Bedrijven en organisaties kunnen ook een onderzoeksvraag neerleggen bij onze lectoraten. Binnen onze lectoraten voeren lectoren onderzoeksvragen uit, samen met studenten, docenten én bedrijven/organisaties.

Stagiair, afstudeerder en trainee


Saxion biedt tevens de mogelijkheid om samen met bedrijven te zoeken naar een stagiair, afstudeerder of trainee. Saxion helpt bedrijven graag op weg naar een hoger kennisniveau.