Ben jij de volgende Tony's Chocolonely?

Een eigen bedrijf starten of deelnemen aan een ondernemend project?

Enactus is een netwerk bestaande uit studenten, het bedrijfsleven en docenten met als insteek: impact maken op sociaal en ecologisch gebied door ondernemerschap. Je hebt bij Enactus de mogelijkheid om alleen of samen met proactieve studenten van andere opleidingen aan de slag te gaan met jouw bedrijfsidee. Je kunt je ook aansluiten bij een bestaand sociaal project en op die manier meer leren over ondernemerschap. Dit draagt bij aan jouw talentontwikkeling en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden die jou zullen helpen bij je toekomstige carrière.

Word projectleider of kom in ons bestuur!

Als je van koers bepalen houdt kun je je aanmelden voor een rol in het Enactus Saxion bestuur of projectleider worden van een van de teams. In het bestuur denk jij samen met andere bestuursleden de strategie voor Enactus Saxion uit. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de voortgang en coaching van een Enactus Saxion team. Zeer waardevol voor je eigen ontwikkeling en het opbouwen van je netwerk. Meld je dus aan!

Nationale Competitie

Er is jaarlijks een Nationale Competitie waar elk Enactusteam uit Nederland aan mee doet. De winnaar van de Nationale Competitie vertegenwoordigd Nederland tijdens de Enactus World Cup. Lijkt het jouw een kans om op dit nationale of misschien wel wereldwijde podium te presenteren? Of zou jij willen ondersteunen bij het audiovisueel ontwerp van de presentatie? Neem contact op!

Wat levert Enactus je op?
     • Je leert je talenten kennen en ontwikkelen;
     • Je leert meer over ondernemerschap waarbij je alle tools en begeleiding
       krijgt;
     • Zowel je studentennetwerk als je zakelijke netwerk zal flink uitbreiden;
     • De kans om op verschillende podia te staan en media aandacht voor je
       onderneming of project te krijgen;
     • Een enorm gezellige tijd met alle andere Enactus Saxion studenten.