MakeMayDay

Ben jij initiatiefnemer in Noordoost-Twente en loop je vast bij de uitwerking van jouw initiatief? Wil jij je netwerk vergroten én direct inzetten voor de ontwikkeling van jouw initiatief? Of wil jij jouw kennis delen om initiatieven verder te helpen? De 3 O’s zetten zich in om initiatieven verder te helpen door kennisdeling aan te jagen tijdens MakeMayDay.

Ter bevordering van de gebiedsontwikkeling in Noordoost-Twente worden als initiatief van de 3 O’s, MakeMayDay bijeenkomsten georganiseerd. De 3 O’s staan voor Ondernemers, Overheid en Onderwijs. Namens de O van onderwijs zorgt het SIT voor de verbindingen binnen Saxion.

MakeMayDay staat in het teken van de ontmoeting tussen initiatiefnemers en ondernemers, overheid en onderwijs in Noordoost-Twente. De 3 O’s hebben een groot netwerk in de omgeving. Door het ter beschikking stellen van dit netwerk wordt het leggen van een waardevolle verbinding tussen deze verschillende partijen gestimuleerd en binnen MakeMayDay ook werkelijk gefaciliteerd. De initiatiefnemers krijgen handvatten geboden waarmee ze hun initiatief verder kunnen ontwikkelen.

Door het creëren van een setting waarin mensen die werkzaam zijn binnen verschillende disciplines hun kennis en kunde met elkaar kunnen delen, hopen wij de gebiedsontwikkeling in Noordoost-Twente te bevorderen. Hoe draag jij je steentje bij? 

De eerste MakeMayDay heeft plaatsgevonden op 13 oktober 2016 en was een groot succes. Een uitgebreider verslag over deze dag is hier te lezen. De volgende MakeMayDay zal plaatsvinden op 24 januari 2017.

Meer weten? Stuur dan een mail naar: innovatieteam@saxion.nl