meisje staat bij openbaar gebouw en lacht in de camera

Ontmoet & Kies: last minute informatiegesprekken

Veelgestelde vragen

Geen Ontmoet & Kies gesprekken studiejaar 2020-2021 vanwege coronavirus

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor Ontmoet & Kies gesprekken voor studiejaar 2020-2021.
Wil je je toch nog verder oriënteren? Bekijk dan de opleidingsvideo's en de livestreams van de online open dagen!

Vind jij het lastig om een studiekeuze te maken? Van mei tot juli kun je je aanmelden voor een Ontmoet & Kies gesprek om meer te weten te komen over een opleiding.

Tijdens een oriëntatiegesprek bij een opleiding naar keuze kun je vragen stellen om erachter te komen of de opleiding bij je past. Twijfel je tussen meerdere opleidingen? No problem! Dan kun je je bij meerdere opleidingen inschrijven voor Ontmoet & Kies, zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken. 

meisje staat bij openbaar gebouw en lacht in de camera

Behoor jij tot één van de onderstaande groepen en wil je in september gaan studeren bij Saxion? Dan is Ontmoet & Kies een goede manier om erachter te komen welke studie bij je past!

  • Leerlingen die in september 2020 willen starten met een opleiding en nog twijfelen over hun studiekeuze;
  • Studenten met een negatief studieadvies;
  • Studenten die zijn gestopt met hun studie

Heb jij je voor 1 juni aangemeld voor één of meerdere opleidingen en twijfel je nog? Ook dan kun je deelnemen aan Ontmoet & Kies om te ontdekken welke opleiding bij je past!

kenan-buhic-631172-unsplash (1).jpg

Ontmoet & Kies is geen vervanging voor de studiekeuzecheck. Het is een extra moment waarop je kunt ontdekken of de opleiding bij je past. 

eliott-reyna-1339166-unsplash (1).jpg

Bekijk het programma!

Hieronder vind je het programma van alle opleidingen die deelnemen aan Ontmoet & Kies. Selecteer een branche en bekijk of jouw opleiding deelneemt!

Zit jouw opleiding er niet tussen?

Zit jouw opleiding er niet tussen maar wil je wel graag een gesprek? Laat het ons dan weten via onderstaande button. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons!

Stel je vraag!
meisje met rugzak loopt en lacht

Alle deelnemende opleidingen aan Ontmoet & Kies

Dit jaar zijn er helaas geen Ontmoet & Kies gesprekken meer voor de opleidingen die bij ICT & Media horen. 

Dit jaar zijn er helaas geen Ontmoet & Kies gesprekken meer voor de opleidingen die bij Economie, Management & Organisatie horen. 

Dit jaar zijn er helaas geen Ontmoet & Kies gesprekken meer voor de opleidingen die bij Life Science, Design & Technology horen. 

Dit jaar zijn er helaas geen Ontmoet & Kies gesprekken meer voor de opleidingen die bij Gedrag, Onderwijs, Gezondheid & Welzijn horen.