orientatiegesprek-header.jpg

Oriëntatiegesprek: welke deeltijdopleiding past bij jou?

Een keuze maken uit het brede aanbod van deeltijdopleidingen is best lastig. Want wat past nu écht bij jou? Wij helpen je graag op weg!

Dit kun jij verwachten van een oriëntatiegesprek

In een oriëntatiegesprek gaan we samen met jou op verkenning. Zoals de naam al doet vermoeden is het een eerste oriëntatie in de sector die jou aanspreekt. Door middel van vragen proberen wij samen met jou te ontdekken welke deeltijdopleiding, cursus of module het beste aansluit bij jouw wensen en je persoonlijke situatie. Dit gesprek helpt jou op een laagdrempelige manier om eventuele twijfels weg te nemen. 

Ben jij toe aan een oriëntatiegesprek?

We horen heel graag van je! Via onderstaande button kun jij (vrijblijvend) aanmelden voor een oriëntatiegesprek. Ter voorbereiding is het slim om al je vragen en twijfels te noteren, zodat we hier direct mee aan de slag kunnen.

Aanmelden oriëntatiegesprek

Studieadvies op Maat

Weet jij al wel welke opleiding je aanspreekt? Maar heb je nog twijfels of inhoudelijke vragen? Vraag dan een Studieadvies op Maat gesprek aan. Onze studiecoaches kijken samen met jou of de door jou gekozen studie een goede match is en of dit bij je persoonlijke situatie past. 

studieadviesopmaat-body.jpg