201802 HOI Enschede.jpg

Helpen bij de HOI week?

Heb jij zelf ooit de HOI dagen meegemaakt? Dan weet je vast hoe leuk en gezellig het was! Ook voor de mensen die het nog nooit hebben meegemaakt en hier nu heel erg van balen: maak je geen zorgen, want ook dit jaar organiseren we de HOI en we kunnen jullie hulp daar goed bij gebruiken. Ben je enthousiast en kun je het goed vinden met je medestudenten en heb je zin om het jaar goed te beginnen? Meld je dan snel aan als mama, papa of crew lid en help ons een onvergetelijke HOI te organiseren!

CreW / coördinator / foto film

Als crew ben je echt onmisbaar voor de HOI en alle activiteiten. Jij helpt ervoor te zorgen dat de HOI goed verloopt. Je geeft als crew van tevoren aan op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en bij welke programma-onderdelen je graag zou willen helpen.  Het is dus niet zo dat je de hele dag of alle dagen beschikbaar moet zijn.  Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt helpen.  Door je werkzaamheden als crew krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

>> Meld je aan voor de crew, coordinator of camera-crew

Papa / Mama

Als doegroepleider a.k.a. papa of mama begeleid je samen met een medestudent* een groepje van 10-15 eerstejaarsstudenten. Deelname aan de HOI is voor jou dan gratis. Uiteraard krijg je vóór de start instructies over do’s en don’ts tijdens de HOI.
De doegroepen worden tijdens de HOI geformeerd. Hier draag je als doegroepleiders zelf de verantwoordelijkheid voor.

De hoofdpapa of -mama is het aanspreekpunt vanuit de organisatie voor de doegroep en is te allen tijde aanwezig bij de groep. Jij bent er verantwoordelijk voor dat er altijd iemand aanwezig is voor de eerstejaars gedurende het hele programma.

De doepapa’s en -mama’s ondersteunen de hoofdpapa of -mama gedurende de HOI. Zij zijn in principe altijd aanwezig, maar worden tijdens de HOI eenmalig op piekmomenten gevraagd te ondersteunen bij de registratie, activiteiten, het uitserveren van eten of schoonmaken.

>> Meld je aan als papa/mama

Papa / Mama

Tijdens de HOI dagen krijgen de eerstejaarsstudenten de kans om Saxion en Deventer beter te leren kennen d.m.v. een ontzettend gaaf programma vol activiteiten, lekker eten en gezellige feestjes. Om deze nieuwe studenten te begeleiden, zijn wij opzoek naar enthousiaste papa's en mama's! Als papa of mama begeleid je samen met een medestudent een groepje van 10-15 eerstejaars. Voor jou, als papa of mama, is deelname aan de HOI gratis.

 

Lijkt het je wat om de nieuwe eerstejaarsstudenten te begeleiden, en ze hierbij een onvergetelijke ervaring te geven? Meld je dan nu aan als papa of mama!

>> Meld je aan als papa/mama

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus vindt het speciale Papa & Mama Weekend plaats.

Papa & Mama Weekend

Dit weekend is verplicht en wordt speciaal voor de papa’s en mama’s georganiseerd door het HOI bestuur. Tijdens dit kamp wordt er aandacht besteed aan de bonding en sfeer tussen de papa’s en mama’s en word je voorbereid op de HOI-dagen. Het weekend is gratis (op consumpties na), alles wordt perfect verzorgd en het is in de omgeving Deventer. Zoals vermeldt is het weekend verplicht. Zorg dus dat je dan vrij bent!

 

CREW

Studenten hebben afgelopen jaar met veel plezier de HOI bijgewoond als crew. Zonder deze crew is het onmogelijk om de activiteiten in goede banen te leiden. Wij zijn daarom dit jaar weer opzoek naar crewleden! Als crew zal je ons dan ondersteunen bij een activiteit zoals de barbecue of het sportparadijs op de Brink en het Boreel. Je geeft als crew van tevoren aan op welke dagen en tijden je beschikbaar bent en bij welke programma-onderdelen je graag zou willen helpen.  Het is dus niet zo dat je de hele dag of alle dagen beschikbaar moet zijn.  Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je wilt helpen. Als bedankje krijg je consumptiemunten, ben je welkom bij alle onderdelen van de HOI én ben je zeker van een plekje bij het Kick-off Concert. Daarnaast ook exclusieve deelname aan de pre HOI borrel. Dus als het je wat lijkt om samen met anderen het HOI programma zo soepel mogelijk wilt laten verlopen, meld je dan snel aan als crewlid!

Op woensdag 28 augustus 2019 is het weer tijd voor de HOI!

Omdat wij dit feestje niet alleen kunnen organiseren zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar studenten die ons team die dag willen komen versterken (en de volgende morgen).

Papa / Mama

Wil jij graag papa of mama worden voor de nieuwe Hotel Management & Security Management studenten? Wil jij ook lekker meedoen met de activiteiten, mee feesten, maar bovenal ervoor zorgen dat de studenten een onvergetelijke dag beleven?
Als papa of mama ben je verantwoordelijk voor een groep studenten om hen hierin te begeleiden.

Crewlid

Of wil je liever als crewlid ervoor zorgen dat de dag soepel verloopt door mee te helpen met de organisatie? Meld je dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

 

Heb je vragen of weet je nog niet of je 28 augustus aanwezig kunt zijn?
Er is nog de mogelijkheid om je aan te melden als papa/mama/crew tot en met donderdag 18 juli. Let wel: vol = vol!
*
Voor de studenten die op stage gaan, officieel begint deze per september.
Je kunt de HOI dus gewoon meemaken! Overleg dit wel goed met je stageadres.

Mocht je graag samen met een bepaald persoon een groepje begeleiden dan kan dit, mail dan even naar bovenstaand email-adres met:
- Jouw naam
- De naam van diegene met wie je samen wil werken
Let op: beide personen dienen zich wel aan te melden via het opgegeven emailadres.

Verder willen wij als HOI-organisatie iedereen die zich heeft aangemeld of die zich nog gaat aanmelden, uitnodigen voor een verplichte briefing bij Saxion in Apeldoorn. Hier willen we graag met jullie de planning van de dag doornemen, aangeven wat wij van jullie verwachten en wat jullie van ons kunnen verwachten. Kun je hier niet bij aanwezig zijn laat ons dit dan op tijd weten. Meer informatie hierover volgt.

We hopen jou te mogen begroeten tijdens de introductieweek!

Contact

logo.png

HOI Apeldoorn

Inge Davina-Damink

06 - 237 964 09

NIX18 en de HOI

In Nederland wordt geen alcohol geschonken aan studenten die jonger zijn dan 18 jaar. Dit geldt ook tijdens de HOI. Handig om te weten:

  • HOI deelnemers onder de 18 jaar krijgen een ander polsbandje dan deelnemers boven de 18 jaar.
  • Bij twijfel kan de medewerker, die de polsbandjes uitdeelt, naar je ID vragen.
  • Word je tijdens de HOI 18 jaar, dan mag je je polsbandje (op je verjaardag) omruilen. 
Meer over NIX18
NIX18