Academietent Bestuur, Recht & Ruimte

Academietent Bestuur, Recht & Ruimte

Welkom in de academietent van Bestuur, Recht & Ruimte (ABR&R). We zijn blij dat je er bent!

Directeur Caroline van der molen heet jou welkom

Studieverenigingen

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: een studievereniging is studiegerelateerd. De vereniging wordt bestuurd door studenten van een bepaalde studie en is bedoeld voor studenten van diezelfde studie. 

Een studievereniging organiseert activiteiten die gericht zijn op gezelligheid (feestjes, jeeej!), maar faciliteert vaak ook informatieve bijeenkomsten, zoals een lezing van iemand uit jullie vakgebied. Op die manier kom je alvast in contact met bedrijven die interessant kunnen zijn als je op zoek bent naar een stage of zelfs een baan. 

Vrouw kijkt blij in de camera zittend aan een tafel

BENIEUWD BIJ WELKE STUDIEVERENIGINGEN JIJ JE KUNT AANSLUITEN?CEMENTi 

Studievereniging CEMENTi is dé vereniging voor studenten van de academie Bestuur, Recht & Ruimte die iets extra’s buiten de studie zoeken. De vereniging organiseert studie en niet-studiegerelateerde activiteiten.

>> Bekijk de website

SMSP

Het Security Management Studentenplatform is opgericht ter ondersteuning van de professionalisering van de gemotiveerde student. De vereniging helpt bij het opbouwen van een netwerk en organiseert masterclasses en evenementen als toevoeging op het lesprogramma van de opleiding.

>> Bekijk de website 

SV Trias Loci 

Trias Loci is de studievereniging van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van Saxion Hogeschool Enschede. De opleiding bestaat sinds 2002. De studievereniging is genoemd naar het belangrijkste binnen de vastgoedwereld: locatie, locatie, locatie, oftewel driemaal locatie.

>> Bekijk de website 

360-graden foto's

Nieuwsgierig geworden naar de academie? Om een voorproefje te geven van hoe het echt is om als Saxion-student binnen de acadmies rond te lopen hebben wij 360-graden foto's gemaakt! Beleef het hieronder.

Deventer OTSWO op vleugel van de eerste etage

Stadslab Deventer - projectruimte op de begane grond (D1.23)

Impressie van K1.02 in Apeldoorn

Impressie gebouwdeel Elderink in Enschede op de begane grond

Impressie gebouwdeel Elderink Enschede

Terug naar de Campsite afbeelding

Terug naar de Campsite

Alles gezien, gelezen en ervaren van jouw academie en de studievereniging(en)? Nice! Met de knop hieronder kun je terug naar de Campsite.
Naar de Campsite