Academietent Gezondheidszorg

Academietent Gezondheidszorg

Welkom in de academietent van Gezondheidszorg (AGZ). We zijn blij dat je er bent!

Directeur pascal heynen heet jou welkom

Studieverenigingen

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: een studievereniging is studiegerelateerd. De vereniging wordt bestuurd door studenten van een bepaalde studie en is bedoeld voor studenten van diezelfde studie. 

Een studievereniging organiseert activiteiten die gericht zijn op gezelligheid (feestjes, jeeej!), maar faciliteert vaak ook informatieve bijeenkomsten, zoals een lezing van iemand uit jullie vakgebied. Op die manier kom je alvast in contact met bedrijven die interessant kunnen zijn als je op zoek bent naar een stage of zelfs een baan. 

Vrouw kijkt blij in de camera zittend aan een tafel

BENIEUWD BIJ WELKE STUDIEVERENIGINGEN JIJ JE KUNT AANSLUITEN?Tabula Rasa 

Tabula Rasa is dé studentenvereniging voor studenten Fysiotherapie & Podotherapie aan het Saxion te Enschede. Tabula Rasa betekent ‘onbeschreven blad’. Het studentenleven is een nieuwe periode in je leven, die je begint  als onbeschreven blad.  Tabula Rasa geeft jou als student de kans om dit nieuwe leven een extra dimensie te geven. Binnen Tabula Rasa kun je veel nieuwe ervaringen opdoen. Er worden allerlei (studiegerelateerde) activiteiten georganiseerd voor en misschien wel dóór jou!

>> Bekijk de website 

Hysteria 

Studievereniging Hysteria is dé studievereniging voor HBO-verpleegkundigen Gezondheid & Technologie van Saxion. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het verpleegkundig vakgebied en nemen je mee naar verschillende interessante uitjes. Deze uitjes bestaan uit verschillende activiteiten zoals; symposium, gastcolleges, excursies of een cursus EHBO en reanimatie.

>> Bekijk de website

360-graden foto's

Nieuwsgierig geworden naar de academie? Om een voorproefje te geven van hoe het echt is om als Saxion-student binnen de acadmies rond te lopen hebben wij 360-graden foto's gemaakt! Beleef het hieronder.

OTSWO Deventer

Frontoffice Deventer

OTSWO Enschede

Terug naar de Campsite afbeelding

Terug naar de Campsite

Alles gezien, gelezen en ervaren van jouw academie en de studievereniging(en)? Nice! Met de knop hieronder kun je terug naar de Campsite.
Naar de Campsite