Academietent Hospitality Business School

Academietent Hospitality Business School

Welkom in de academietent van Hospitality Business School (HBS). We zijn blij dat je er bent!

Directeur Irene Rispens heet jou welkom

Studieverenigingen

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: een studievereniging is studiegerelateerd. De vereniging wordt bestuurd door studenten van een bepaalde studie en is bedoeld voor studenten van diezelfde studie. 

Een studievereniging organiseert activiteiten die gericht zijn op gezelligheid (feestjes, jeeej!), maar faciliteert vaak ook informatieve bijeenkomsten, zoals een lezing van iemand uit jullie vakgebied. Op die manier kom je alvast in contact met bedrijven die interessant kunnen zijn als je op zoek bent naar een stage of zelfs een baan. 

Vrouw kijkt blij in de camera zittend aan een tafel

BENIEUWD BIJ WELKE STUDIEVERENIGINGEN JIJ JE KUNT AANSLUITEN?FBS 

Wij zijn Facility Business Society oftewel, FBS!  FBS is de manier om elkaar te helpen en te ondersteunen gedurende je studie! de manier om jezelf te ontwikkelen! de manier om te netwerken! Door veel te ondernemen bouw je een netwerk op, ontwikkel je jezelf op vele gebieden zoals socialiteit, samenwerken en het ontdekken van het bedrijfsleven.

>> Bekijk de website 

Promaître

De naam ‘Promaître’ betekent ‘voor/de belofte (van) gastheerschap’ en we doen onze naam graag eer aan! Ons doel is het verenigen van studenten en het creëren van een hechte community door middel van zowel studie gerelateerde activiteiten als borrels en feestjes te organiseren.

>> Bekijk de website

360-graden foto's

Nieuwsgierig geworden naar de academie? Om een voorproefje te geven van hoe het echt is om als Saxion-student binnen de acadmies rond te lopen hebben wij 360-graden foto's gemaakt! Beleef het hieronder.

Frontoffice Deventer

Deventer ruimte B2.28

Proeflokaal Apeldoorn

Terug naar de Campsite afbeelding

Terug naar de Campsite

Alles gezien, gelezen en ervaren van jouw academie en de studievereniging(en)? Nice! Met de knop hieronder kun je terug naar de Campsite.
Naar de Campsite