Academietent Mens & Arbeid

Academietent Mens & Arbeid

Welkom in de academietent van Mens & Arbeid (AMA). We zijn blij dat je er bent!

Directeur Keklik yucel heet jou welkom

Studieverenigingen

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: een studievereniging is studiegerelateerd. De vereniging wordt bestuurd door studenten van een bepaalde studie en is bedoeld voor studenten van diezelfde studie. 

Een studievereniging organiseert activiteiten die gericht zijn op gezelligheid (feestjes, jeeej!), maar faciliteert vaak ook informatieve bijeenkomsten, zoals een lezing van iemand uit jullie vakgebied. Op die manier kom je alvast in contact met bedrijven die interessant kunnen zijn als je op zoek bent naar een stage of zelfs een baan. 

Vrouw kijkt blij in de camera zittend aan een tafel

Humanity

Humanity is sinds 2014 de studievereniging van de Academie Mens en Arbeid (AMA). Ieder studiejaar opnieuw organiseren wij verschillende studiegerelateerde activiteiten zoals excursies, studiereizen, gastcolleges en workshops. Naast studiegerelateerde activiteiten zal er ook tijd voor vermaak zijn, in de vorm van borrels, feesten, HBO feesten en de zogenaamde niet-studie gerelateerde activiteiten

>> Bekijk de website 

Flex

Studievereniging Flex is dé studievereniging voor Human Resource Management (HRM) studenten van Hogeschool Saxion te Deventer. Om de studietijd van studenten nog leuker en leerzamer te maken organiseert Flex verschillende studie- en vrije-tijd gerelateerde activiteiten. Ook wil Flex haar leden in contact brengen met elkaar, het werkveld en alle innovaties op het gebied van HR.

>> Bekijk de website

TP+

TP+ staat voor Toegepaste Psychologie Plus. De naam is ontstaan uit het idee dat de studievereniging iets extra’s kan bieden aan een student. Wij willen TP-studenten met elkaar in contact brengen en leerzame ervaringen aanbieden. Dit doen we met behulp van interessante lezingen, leerzame workshops, gezellige borrels, leuke uitjes, toffe feestjes en meer! Wij zijn er voor studenten die alles uit hun studie willen halen!

>> Bekijk de website 

360-graden foto's

Nieuwsgierig geworden naar de academie? Om een voorproefje te geven van hoe het echt is om als Saxion-student binnen de acadmies rond te lopen hebben wij 360-graden foto's gemaakt! Beleef het hieronder.

AMAzone Deventer

Frontoffice Deventer

AMAzone Enschede

Frontoffice Enschede

Terug naar de Campsite afbeelding

Terug naar de Campsite

Alles gezien, gelezen en ervaren van jouw academie en de studievereniging(en)? Nice! Met de knop hieronder kun je terug naar de Campsite.
Naar de Campsite