BigDataInfluencer

Ben jij de eerste BigDataInfluencer?

Data is king! Het is overal en bepaalt ons dagelijks leven. Alles wat we doen, zeggen en vinden staat ergens opgeslagen. Maar data is gewoon data en niet bruikbaar zolang het niet door jou bij elkaar gebracht wordt in de vorm van analyses. De BigDataInfluencer is there to rescue!

Jouw toekomst?

Als BigDataInfluencer weet hoe je data moet interpreteren en inzetten om doelen te bereiken. Van een commercieel bedrijf tot de overheid; met jouw analyses bepaal jij de koers van de organisatie. Je brengt alle belangrijke data samen in een slim dashboard, zodat iedereen binnen je organisatie kan werken op basis van jouw analyses. You're the influencer!

Hoe de toekomst eruit gaat zien weten we niet, maar één ding is wel zeker: mens en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wij vinden het belangrijk om jou daarop voor te bereiden met een studie die aansluit op jouw toekomst. We leren je competenties, innovatief denken en technologie in je voordeel te gebruiken. Zo ben jij goed voorbereid op de wereld van morgen...Get Ready for a Smart World! 

BigDateInfluencer – 5.png

Deze studies matchen bij dit beroep

Wil jij de eerste BigDataInfluencer worden? Dan is het goed om een opleiding te vinden die matcht bij dit beroep. En goed nieuws: wij hebben dit alvast voor je uitgezocht! Check de studies hieronder en ontdek welke studie bij jou past! 

BigDateInfluencer – 6.png

Meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Time for action! Kom naar de laatste open dagen in maart en ontdek welke studie bij jou past. Meld je via onderstaande linkjes aan en noteer de datum in je agenda!  

  • 21 maart in Enschede (11.00 - 15.00 u )
  • 28 maart in Deventer (11.00 - 15.00 u)
  • 4 april in Apeldoorn (11.00 - 15.00 u)

Let op: In Apeldoorn vind je alleen de opleidingen Security Management, Integrale Veiligheidskunde en Hotelmanagement. Interesse in een andere opleiding? Bezoek dan de open dag in Enschede of Deventer!

Enschede - Stadscampus

Coronavirus (COVID-19)

Vooralsnog gaan evenementen van Saxion gewoon door. Saxion houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal communiceren wanneer er evenementen worden afgelast of verplaatst.

Coronavirus: het laatste nieuws en FAQ's

Studeren bij Saxion

Om jou te kunnen laten shinen tijdens je studie hebben we een aantal tools & services waar je gebruik van kunt maken. Ben je bijvoorbeeld topsporter, heb je een functiebeperking of wil je net iets meer uitdaging tijdens je studie? No problem! Wij helpen je graag op weg. 

Neem deel aan het Top Talent Programma, leen boeken in de bibliotheek, studeer een half jaar in het buitenland of vraag studiebegeleiding aan. Haal het beste uit jezelf bij Saxion!

Check de mogelijkheden
BigDataInfluencer

Dit zijn de volgende open dagen. Noteren maar!