BodyPartCreator

Ben jij de eerste BodyPartCreator?

Armen, benen, longen of wat dacht je van een nieuw paar ogen! Als BodyPartCreator kent het menselijk lichaam voor jou geen geheimen. Met jouw ontwerpen blijven mensen langer leven en laat je mensen dingen doen die ze voorheen nooit konden. Een beter menselijk lichaam begint bij jou!

Jouw toekomst?

Als BodyPartCreator breng je mens en techniek samen en geeft mensen zo een leefbaarder leven. Een hart zonder hartritmestoornissen en longen met meer inhoud. Jouw werk gaat verder dan dat iemand ooit had kunnen denken! Je ontwikkelt protheses die niet van echt te onderscheiden zijn en maakt mensen niet alleen mobieler, maar geeft ze ook meer zelfvertrouwen! Met jouw oplossingen laat je mensen boven zichzelf uitstijgen, waardoor ze meer kunnen dan ooit tevoren!  

Hoe de toekomst eruit gaat zien weten we niet, maar één ding is zeker: mens en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wij vinden het belangrijk om jou daar op voor te bereiden met een studie die aansluit op jouw toekomst. We leren je competenties, innovatief denken en technologie in je voordeel te gebruiken. Zo ben jij goed voorbereid op de wereld van morgen...Get Ready for a Smart World! 

BodyPartCreator – 5.png

Deze studies matchen bij dit beroep

Wil jij de eerste BodyPartCreator worden? Dan is het goed om een opleiding te vinden die matcht bij dit beroep. En goed nieuws: wij hebben dit alvast voor je uitgezocht! Check de studies hieronder en ontdek welke studie bij jou past! 

BodyPartCreator – 7.png

Meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Time for action! Kom naar de laatste open dagen in maart en ontdek welke studie bij jou past. Meld je via onderstaande linkjes aan en noteer de datum in je agenda!  

  • 21 maart in Enschede (11.00 - 15.00 u )
  • 28 maart in Deventer (11.00 - 15.00 u)
  • 4 april in Apeldoorn (11.00 - 15.00 u)

Let op: In Apeldoorn vind je alleen de opleidingen Security Management, Integrale Veiligheidskunde en Hotelmanagement. Interesse in een andere opleiding? Bezoek dan de open dag in Enschede of Deventer!

Enschede - Stadscampus

Coronavirus (COVID-19)

Vooralsnog gaan evenementen van Saxion gewoon door. Saxion houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal communiceren wanneer er evenementen worden afgelast of verplaatst.

Coronavirus: het laatste nieuws en FAQ's

Studeren bij Saxion

Om jou te kunnen laten shinen tijdens je studie hebben we een aantal tools & services waar je gebruik van kunt maken. Ben je bijvoorbeeld topsporter, heb je een functiebeperking of wil je net iets meer uitdaging tijdens je studie? No problem! Wij helpen je graag op weg. 

Neem deel aan het Top Talent Programma, leen boeken in de bibliotheek, studeer een half jaar in het buitenland of vraag studiebegeleiding aan. Haal het beste uit jezelf bij Saxion!

Check de mogelijkheden
BodyPartCreator

Dit zijn de volgende open dagen. Noteren maar!