Student in spijkerjas die naar de camera wijst.

Ben jij de eerste ConnectionOfficer?

Eenzaamheid, sociaal isolement. Als het aan jou ligt is dat straks verleden tijd! Als ConnectionOfficer ben jij de adviseur die mensen verbindt en samenbrengt. Offline én online! Jij weet als geen ander hoe je mensen van diverse achtergronden en generaties met elkaar kunt verbinden door sociale activiteiten te combineren met de nieuwste technologieën!

Jouw toekomst?

Door de nieuwste technieken op het gebied van communicatie in te zetten, weet jij hoe je mensen met elkaar in contact zet, ongeacht hun locatie. Help jij straks jongeren uit hun sociaal isolement door ze via een app mee te nemen op skivakantie in de Alpen? Of laat jij ouderen straks naar de andere kant van de wereld meereizen met een student, zonder van hun stoel te komen. The sky is the limit! 

Hoe de toekomst eruit gaat zien weten we niet, maar één ding is wel zeker: mens en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wij vinden het belangrijk om jou daarop voor te bereiden met een studie die aansluit op jouw toekomst. We leren je competenties, innovatief denken en technologie in je voordeel te gebruiken. Zo ben jij goed voorbereid op de wereld van morgen...Get Ready for a Smart World! 

ConnectionOfficer – 5.png

Deze studies matchen bij dit beroep

Wil jij de eerste ConnectionOfficer worden? Dan is het goed om een opleiding te vinden die matcht bij dit beroep. En goed nieuws: wij hebben dit alvast voor je uitgezocht! Check de studies hieronder en ontdek welke studie bij jou past! 

ConnectionOfficer – 7.png

Meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Time for action! Kom naar de laatste open dagen in maart en ontdek welke studie bij jou past. Meld je via onderstaande linkjes aan en noteer de datum in je agenda!  

  • 21 maart in Enschede (11.00 - 15.00 u )
  • 28 maart in Deventer (11.00 - 15.00 u)
  • 4 april in Apeldoorn (11.00 - 15.00 u)

Let op: In Apeldoorn vind je alleen de opleidingen Security Management, Integrale Veiligheidskunde en Hotelmanagement. Interesse in een andere opleiding? Bezoek dan de open dag in Enschede of Deventer!

Enschede - Stadscampus

Coronavirus (COVID-19)

Vooralsnog gaan evenementen van Saxion gewoon door. Saxion houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zal communiceren wanneer er evenementen worden afgelast of verplaatst.

Coronavirus: het laatste nieuws en FAQ's

Studeren bij Saxion

Om jou te kunnen laten shinen tijdens je studie hebben we een aantal tools & services waar je gebruik van kunt maken. Ben je bijvoorbeeld topsporter, heb je een functiebeperking of wil je net iets meer uitdaging tijdens je studie? No problem! Wij helpen je graag op weg. 

Neem deel aan het Top Talent Programma, leen boeken in de bibliotheek, studeer een half jaar in het buitenland of vraag studiebegeleiding aan. Haal het beste uit jezelf bij Saxion!

Check de mogelijkheden
Student in spijkerjas die naar de camera wijst.

Dit zijn de volgende open dagen. Noteren maar!