Ben jij de eerste DNAJurist?

Ben jij de eerste DNAJurist?

DNA hacking, niks is onmogelijk. Stel je eigen, perfecte kindje samen. Voorkom genetische en erfelijke aandoeningen. De kleur ogen van je baby bepalen of het ideale DNA profiel klonen. Geen probleem! Maar hoever kunnen we gaan als het gaat om DNA hacking? Wie is er eigenaar van DNA en kun je jouw ‘ontwerp’ beschermen met copyrights? Als DNAJurist ken jij alle ins en outs!

Jouw toekomst?

Een echte DNAJurist, zie je het al voor je? Het is een gevoelig onderwerp omdat het hier niet alleen gaat om bescherming van ‘persoonsgegevens’ maar ook om ethiek. Jij bent de persoon die alles weet van patenten en wetgeving op personen, uiterlijkheden, erfelijke aandoeningen en persoonlijke eigenschappen. Jij kent de grens tussen legaal en illegaal. Je staat zowel onderzoekers, bedrijven, als personen bij op juridisch gebied van DNA hacking. Ben jij daar na jouw studie klaar voor?

Hoe de toekomst eruit gaat zien weten we niet, maar één ding is wel zeker: mens en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wij vinden het belangrijk om jou daarop voor te bereiden met studie die aansluit op jouw toekomst. We leren je competenties, innovatief denken en technologie in je voordeel te gebruiken. Zo ben jij goed voorbereid op de wereld van morgen...
Get Ready for a Smart World!

Artboard – 3.png

Meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Time for action! Kom naar de laatste open dagen in maart en ontdek welke studie bij jou past. Meld je via onderstaande linkjes aan en noteer de datum in je agenda!  

Let op: In Apeldoorn vind je alleen de opleidingen Security Management, Integrale Veiligheidskunde en Hotelmanagement. Interesse in een andere opleiding? Bezoek dan de open dag in Enschede of Deventer!

Enschede - Stadscampus

Studeren bij Saxion

Om jou te kunnen laten shinen tijdens je studie hebben we een aantal tools & services waar je gebruik van kunt maken. Ben je bijvoorbeeld topsporter, heb je een functiebeperking of wil je net iets meer uitdaging tijdens je studie? No problem! Wij helpen je graag op weg. 

Neem deel aan het Top Talent Programma, leen boeken in de bibliotheek, studeer een half jaar in het buitenland of vraag studiebegeleiding aan. Haal het beste uit jezelf bij Saxion!

Check de mogelijkheden!
DNAJurist_icoontjes.png

Dit zijn de volgende open dagen. Noteren maar!