Word jij de eerste KlimaatHacker?

Ben jij de eerste KlimaatHacker?

Hoe vet is het om de kracht van de natuur te controleren? Als KlimaatHacker ben jij de superhero van de toekomst! Je voorziet een skigebied het hele jaar door van sneeuw, voorkomt dat een tsunami de kustlijn bereikt en geeft boeren een optimaal klimaat om hun gewassen in te verbouwen. Met de nieuwste devices houd jij mens en natuur zo goed mogelijk in balans. Super tof toch?

Jouw toekomst?

Een echte KlimaatHacker, zie je het al voor je? Klimaatverandering is een feit, maar jij beïnvloedt die verandering en zet deze ten goede in van de samenleving. Je controleert, beheerst en maakt gebruik van de kracht van de natuur. De noodzaak om de klimaatverandering te beheersen en te stoppen is de reden dat jouw baan is ontstaan. Ben jij daar na jouw studie klaar voor? 

Hoe de toekomst eruit gaat zien weten we niet, maar één ding is wel zeker: mens en technologie gaan steeds meer hand in hand. Wij vinden het belangrijk om jou daarop voor te bereiden met een studie die aansluit op jouw toekomst. We leren je competenties, innovatief denken en technologie in je voordeel te gebruiken. Zo ben jij goed voorbereid op de wereld van morgen...
Get Ready for a Smart World!

KlimaatHacker.png

Meld je aan voor de eerstvolgende open dag!

Time for action! Kom naar de laatste open dagen in maart en ontdek welke studie bij jou past. Meld je via onderstaande linkjes aan en noteer de datum in je agenda!  

Let op: In Apeldoorn vind je alleen de opleidingen Security Management, Integrale Veiligheidskunde en Hotelmanagement. Interesse in een andere opleiding? Bezoek dan de open dag in Enschede of Deventer!

Enschede - Stadscampus

Studeren bij Saxion

Om jou te kunnen laten shinen tijdens je studie hebben we een aantal tools & services waar je gebruik van kunt maken. Ben je bijvoorbeeld topsporter, heb je een functiebeperking of wil je net iets meer uitdaging tijdens je studie? No problem! Wij helpen je graag op weg. 

Neem deel aan het Top Talent Programma, leen boeken in de bibliotheek, studeer een half jaar in het buitenland of vraag studiebegeleiding aan. Haal het beste uit jezelf bij Saxion!

Check de mogelijkheden
KlimaatHacker - iconen.png

Dit zijn de volgende open dagen. Noteren maar!