Student met handen in het haar

Ik heb geen idee. En nu?

Je weet dat je wilt studeren, maar wat? Welke opleiding past goed bij jou? Om dat te ontdekken is het belangrijk om eerst jezelf te leren kennen. Zoek uit waar je talenten en interesses liggen.

Wij helpen je graag op weg!

Praat eens met je decaan op school! Zij hebben ervaring met het kiezen van een opleiding en weten vaak wel wat bij jou en je interesses past. 

twee-mensen-in-gesprek

We bieden bij Saxion 59 opleidingen aan, die verdeeld zijn onder 4 interessegebieden, wij noemen dat branches. Ontdek welke branche bij jou past!

Ontdek jouw interessegebied!
Welke branche past bij jou?

Ga tijdens je bezoek aan de open dag vooral ook in gesprek met studenten en studiekeuzecoaches over de verschillende opleidingen. En vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan de branchemarkt tijdens de open dagen.

Bezoek de open dag!

Heb je (bijna) je diploma? Vind je het lastig om je weg te vinden in het enorme aanbod van opleidingen? Dan sluit de StudiekeuzeProef goed aan. In vier bijeenkomsten leer je doelgericht opleidingen zoeken en onderzoek je waar je interesses liggen. Zo kun je een doordachte keuze maken voor een opleiding.

 

Meer over de StudiekeuzeProef
jongen achter laptop