Close-up van studente

Dit kun je van ons verwachten

Dit kun je van ons verwachten bij de start van het studiejaar.

Hoe ziet mijn onderwijs eruit?

Je gaat alle vakken volgen, voor een deel online en voor een deel op één van onze locaties. Bij versoepeling van de coronamaatregelen gaan we meer onderwijs op Saxion-locaties aanbieden.

Krijg ik begeleiding?

Persoonlijke begeleiding staat voorop! Je hebt regelmatig contact met je docenten, medestudenten en studieloopbaanbegeleider.

Hoe ziet mijn rooster eruit?

Op vrijdagavond en in het weekend zijn er geen lessen voor voltijdonderwijs. Uiterlijk 24 augustus publiceren we je rooster op MijnSaxion (het intranet); op dat moment wordt ook duidelijk of en wanneer je 's avonds les hebt. We houden rekening met de RIVM-richtlijnen en de afspraken met het openbaar vervoer.

Ik ben eerstejaars, hoe zien mijn eerste weken eruit?

Wij organiseren een toffe virtuele introductieweek waarin je kennismaakt met Saxion en je medestudenten. Je komt als eerstejaarsstudent in een (buddy)groep, waarin je online en waar mogelijk ook live deelneemt aan sociale activiteiten.

Hoe zit het met de veiligheid?

We willen dat jij je veilig en welkom voelt in onze anderhalvemeterschool. We zorgen daarvoor door onze lokalen goed en veilig in te richten en duidelijke routes uit te stippelen.