Studenten in overleg

Top Talent Programma

Ben je gemotiveerd om extra tijd en energie in je opleiding te steken? Dan kun je vanaf het tweede studiejaar naast je bachelor je kennis verbreden of verdiepen met ons Top Talent Programma. Dat is niet alleen leuk, maar ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo'n ge-upgrade bachelor geeft je carrière een vliegende start!

Deelname

Als je een potentieel Top Talent bent, word je gescout door onze docenten. Ligt je studie op schema? Dan kun je je ook zelf aanmelden! Binnen de Top Talent programma’s heb je een ruime keuze uit honours programma’s en excellentietrajecten. Deze sluiten aan bij jouw studie en interesses. Maar ook bij de specifieke behoeften vanuit de arbeidsmarkt. Een paar keer per jaar geven we voorlichting over het Top Talent Programma.

Bekijk ons aanbod
Student schrijft iets op

Honours programma’s

Een honours programma is een aanvullend programma voor verbindende en leidinggevende talenten. Hierbij draait het om ontplooien. Je ontwikkelt je tot een creatieve, ondernemende leider. Je leert disciplines verbinden en past op een vernieuwende manier kennis toe.

Bekijk onze honours programma's
Student presenteert

Excellentietrajecten

Ben jij een Top Talent met kritische, probleemoplossende en onderzoekende eigenschappen? Dan kom je in aanmerking voor een excellentietraject. Je duikt verder de diepte in van je vakgebied. En je ontwikkelt unieke, specialistische kennis en vaardigheden.

Bekijk onze excellentietrajecten
Student achter de laptop

Studiepunten

Een honours programma of excellentietraject volg je naast je bacheloropleiding. Dat doe je één tot twee dagdelen per week. Je haalt zo’n 30 studiepunten (EC's), verspreid over meerdere jaren. Deze EC's kun je niet inwisselen voor bachelor studiepunten. Het programma heeft geen gevolgen voor de studieduur van de bachelor.

Bij succesvolle deelname krijg je een aantekening op je getuigschrift. Als je tussentijds stopt met een honours programma of excellentietraject, heeft dat geen gevolgen voor je bachelor.

Bekijk het jaarboek van 2017
Typen op een laptop

Inschrijven voor de selectieprocedure van een Top Talent Programma? Dit kan nog tot 1 juni!

Lees meer

Contact

Mail vragen over het Top Talent Programma naar toptalent@saxion.nl of bel met 088 – 019 1499. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers van het programmateam Top Talent:

Marike Lammers

Marike Lammers

Programma Directeur Top Talent / Onderzoeker Comeniusprogramma

06 - 5123 2396 LinkedIn

Raymond ter Woord

Top Talent programma

Daniek van der Zande

Top Talent Programma

Marlies Vos

Top Talent Programma

saxion-deventer-hires-19.jpg

Saxion Top Talent according to student and teachers

Accepteer de cookies om deze video te bekijken Meer over cookies