Succesvol studeren

Saxion kent verschillende voorzieningen om van jouw studie een succes te maken. Je kunt bijvoorbeeld trainingen volgen om effectiever te studeren of te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook heeft Saxion aandacht voor studenten met een functiebeperking en voor studenten die willen excelleren tijdens de studie. Ben je niet zeker van je studiekeuze of wil je een persoonlijk gesprek over wet- en regelgeving? Het StudieSuccesCentrum van Saxion biedt bij al deze vraagstukken de handvatten die je uiteindelijke studiesucces kunnen vergroten!

Studentenbalie

Voor vragen over Studielink, toelating, in- en uitschrijving en betaling van collegegeld; voor aanmelden voor trainingen en workshops; voor een afspraak met een studentendecaan, studentenpsycholoog, vertrouwenspersoon of loopbaancoach; voor het aanvragen van collegekaarten en verklaringen omtrent collegegeld en inschrijving.

Contactgegevens Studentenbalie

Begeleiding op maat

Binnen de opleiding krijg je een studieloopbaanbegeleider (slb’er) die jou persoonlijk begeleidt. Wanneer je studeert bij Saxion en je vragen hebt die je slb'er niet kan beantwoorden, dan kun je contact opnemen met de professionals van het StudieSuccesCentrum! Maak een afspraak voor begeleiding op maat via de Studentenbalie.

Trainingen en workshops effectief studeren en persoonlijke groei

Naast je studie kun je bij Saxion verschillende trainingen en workshops volgen om het maximale uit jezelf en je studie te halen. Zo kun je bijvoorbeeld trainingen volgen op het gebied van uitstelgedrag, mindfullness, solliciteren of assertiviteit. Kijk voor het totale aanbod en aanmelden op saxion.nl/studiesuccescentrum.

Studeren met een functiebeperking

Heb jij misschien problemen met studeren door een beperking zoals dyslexie, ad(h)d, autisme of een chronische ziekte? Saxion biedt verschillende voorzieningen om je te helpen tijdens je studie. Kijk op saxion.nl/functiebeperking voor meer info.

Hulp bij studiekeuze

De juiste opleiding kiezen is niet eenvoudig. Om de juiste studie te kiezen, biedt Saxion je verschillende mogelijkheden.

Heb je een vraag over het opleidingsaanbod van Saxion? Neem dan contact op met het Saxion Informatiecentrum.