IntoSaxion

Het platform IntoSaxion is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om een hbo-opleiding te volgen bij Saxion. Op de website lees je de belevenissen en ervaringen van twaalf Saxionstudenten. Bovendien kom je via de opleidingspagina's van IntoSaxion in contact met studenten van vrijwel elke opleiding. Via IntoSaxion.nl kun je aan onze 'studentambassadeurs' van alles vragen over de opleiding(en) die jij (misschien) wilt gaan volgen! Ook kun je tijdens Saxion Open en de meeloopdagen via IntoSaxion laten horen wat jij er van vindt. 

Waarom IntoSaxion?

IntoSaxion is een initiatief van Saxion dat gestart is als aanvulling op bestaande voorlichtingsmomenten. De ervaringen van Saxionstudenten zijn voor aankomende studenten belangrijk bij de beslissing van de uiteindelijke studiekeuze.

IntoSaxion draait om het aspect beleving van studeren bij Saxion. Factsheets en de informatie op deze website helpen belangstellenden bij het oriënteren op Saxionopleidingen, maar de behoefte aan echte ervaringen van Saxionstudenten is groot.

Het uitwisselen van studie-ervaringen gebeurt meestal in de gesprekken tijdens een open dag, meeloopdag of tijdens toevallige sociale contacten. Deze gesprekken worden goed gewaardeerd en smaken vaak naar meer. Daarom wil Saxion met IntoSaxion de beleving van studeren bij Saxion op een unieke manier via sociale netwerken als Instagram, Twitter en Facebook ondersteunen. Door studenten, voor studenten.

Vragen aan Saxion?

Voor feitelijke vragen over zaken als toelating, studiefinanciering, collegegeld, open dagen etc. kun je kijken op deze site of contact zoeken met het Saxion Informatie Centrum via info@saxion.nl of 088 - 019 3700.