kimberly-farmer-287677-unsplash.jpg

Studieboeken

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn boekenlijst?
In juli kun je de boekenlijst voor het komende studiejaar downloaden via saxion.nl/startersinfo.

Waar kan ik mijn studieboeken bestellen?
Bij Studystore  kun je online heel gemakkelijk boeken bestellen. Kies Saxion en selecteer de locatie en periode. Geef aan voor welke opleiding je boeken wilt bestellen en kies een leermiddelenlijst. Met een druk op de knop verschijnt jouw boekenlijst met daarbij het totaalbedrag van jouw bestelling. 

Kan ik ook tweedehandsboeken kopen?
Bij Studystore kun je behalve nieuwe studieboeken ook tweedehandsboeken kopen. Daarnaast kun je proberen om op Marktplaats aan tweedehands boeken te komen. Check hierbij wel altijd de ISBN-nummers. Is het ISBN van het tweedehandsboek hetzelfde als dat van het nieuwe boek? Dan kun je het zonder problemen gebruiken. Verschilt het ISBN-nummer? Dan kan de inhoud van het tweedehandsboek anders of verouderd zijn.

Moet ik alle boeken al aan het begin van het jaar kopen?
Geeft jouw opleiding aan welke boeken je in welke periode nodig hebt? Dan kun je er ook voor kiezen om eerst een gedeelte te bestellen. Geef je opleiding dit niet aan? Dan kun je het beste alle boeken tegelijk bestellen aan het begin van het studiejaar.

Wat kosten de studieboeken?
Het hangt helemaal van jouw opleiding af. Op de website van Studystore  kun je zien wat de kosten zijn voor jouw studieboeken en andere leermiddelen.