Drone show technology

Saxion als innovatiepartner

De wereld om ons heen is constant in beweging. Onderzoekers, docenten en studenten bij Saxion werken aan de slimme wereld van morgen. Jij toch ook? Wij helpen je met het stellen van de juiste vragen én gaan samen op zoek naar de juiste antwoorden. Innoveer je met ons mee?

Onderzoek bij Saxion

Wat kunnen onze onderzoekers voor jou betekenen?

Neem contact op

Saxion Business Point

Onderzoeksgebieden

Areas & Living

Onderzoek binnen Areas & Living gaat over wonen, werken en leven in Smart Cities. Het draait daarbij om intelligentie in samenleven, en de relatie tot duurzaam gebruik van water, energie en grondstoffen. De onderzoeken richten zich hierbij op Buildtech, CleanTech en MediaTech.

Alles over Areas & Living
bouwplaats.jpeg

Health & Wellbeing

Het onderzoeksgebied Health & Wellbeing focust op vitaliteit en zelfmanagement. Het belangrijkste doel is om mensen zo lang mogelijk maatschappelijk en economisch te laten participeren. Daar waar dit niet lukt, kan technologie ondersteunen. 

Alles over Health & Wellbeing
health en wellbeing lectoraat focussed zich op vitaliteit en zelfmanagement

Smart Industry

Smart Industry focust op onderzoek naar High Tech Systemen & Materialen waaronder nanotechnologie, mechatronica, smart materials en ambient ICT. Daarnaast wordt kennis ontwikkeld op de gebieden design, recycling, moderne media en productietechnieken

Alles over Smart Industry
Technisch medewerkers

Meer onderzoek

Naast onderzoek binnen de onderzoeksgebieden Areas & Living, Health & Wellbeing en Smart Industry, doet hogeschool Saxion nog veel meer onderzoek. Denk aan onderzoek over management, ondernemerschap en ethiek.

Bekijk meer onderzoek
Student opleiding security management saxion

Onze Labs