header-DT-landing-2.jpg

Studeren in deeltijd

Alle informatie op één plek

Verdiepen, verbreden of toch een carrièreswitch? Kies je voor een volledige studie of toch een enkele module? En hoe combineer je dat met je baan, gezin en privéleven? Veel vragen waar je nog geen antwoord op hoeft te hebben. Als je maar begint met ontdekken! Want één ding staat vast. Dit is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat jij je grenzen verlegt. Doorleren is slechts een stap naar je volgende succes!

Ontdek hier ons deeltijdonderwijs

Welke deeltijdstudie past bij jou?

Bekijk ons volledige aanbod

STUDEREN IN DEELTIJD: ORIËNTATIE

Open avond voor deeltijdonderwijs 

We organiseren open avonden afwisselend op locatie in Enschede en Deventer, maar ook online. Tijdens de avond staan we je graag (digitaal) te woord om je te helpen in het maken van de juiste studiekeuze. Je kunt opleidingsvoorlichting(en) volgen, maar ook vragen stellen aan docenten én studenten. Tevens zijn er algemene sessies over studeren in deeltijd en een relevante praktijkomgeving. Wanneer je voor een online open avond kiest, gaat dit via livestreams. 

Meer informatie over onze open avond
Landing-OOA-focus.jpg

Meeloopdagen

Heb jij een deeltijdopleiding op het oog die je leuk lijkt? Heel goed! Misschien wil je nét even wat meer te weten komen voordat je je echt gaat inschrijven. Kom meelopen bij Saxion. Je gaat samen met een eerstejaarsstudent van de betreffende deeltijdstudie een dag meelopen. Je volgt lessen en maakt direct kennis met Saxion!

Meer informatie over de meeloopdagen

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar heb je nog twijfels of vragen? Vraag dan een Studieadvies op maat gesprek aan. Onze studiecoaches kijken samen met jou of de door jou gekozen studie een goede match is en of dit bij je persoonlijke situatie past. 

Studieadvies op maat gesprek aanvragen
studieadviesopmaat-body.jpg

Zien we jou tijdens onze open avond?

Studeren in deeltijd: praktische informatie

Studeren in deeltijd: tips

Video-tour: bekijk onze locaties in 1 minuut

Heb jij een andere vraag over in deeltijd studeren?

Lees de FAQ

Nieuws over ons deeltijdonderwijs

Onderwerpen