SHS-Niels 147.jpg

Studeren in deeltijd

Alle informatie op één plek

Als professional weet jij als geen ander wat het is dat jouw vakgebied en de wereld in beweging zet. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en wilt daar onderdeel van zijn.

Open avonden deeltijd: maart 2022

Studeren in deeltijd is een spannende stap. Saxion kan je hierbij helpen met tips, inzicht en een goede voorbereiding. Dit begint al bij je oriëntatie waarin we je onzekerheden wegnemen en je helpen met een juiste studiekeuze.​ Bezoek daarom de online open avonden!
Ik wil mij aanmelden

Vorm je toekomst

Jij zet een volgende stap. Jouw ambitie, jouw leven, jouw toekomst. Vorm je toekomst bij Saxion!

Kies bijvoorbeeld voor korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, voor cursussen, post-hbo's of een complete Associate degree, bachelor- of masteropleiding. Deeltijd studeren brengt allerlei uitdagingen met zich mee, maar daar laat jij je niet door leiden. Jij ziet het grotere geheel en durft te kiezen voor jouw toekomst! 

SHS-Melissa 37.jpg

Ons deeltijdonderwijs

Nieuwsgierig? Bekijk ons volledige deeltijd aanbod

Bekijk het aanbod

STUDEREN IN DEELTIJD: ORIËNTATIE

Oriëntatiegesprek

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Vraag het oriëntatiegesprek aan. In dit 1 op 1 gesprek worden al je vragen beantwoord.

Oriëntatiegesprek aanvragen
lachende vrouw met oortjes in

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Een groot deel van de opleidingen biedt een Studieadvies op maat aan. 

Onze studiecoaches kijken samen met jou of de studie van jouw keuze een goede match is. Wacht niet tot de open avond en vraag nu al het gesprek aan en start in september met je studie!

Vraag een Studieadviesgesprek op maat aan!
Studieadvies op maat

Open avonden voor deeltijdonderwijs 

Kom in maart naar onze online open avonden en kom alles te weten over jouw favoriete opleiding en studeren in deeltijd! Volg de livestream met de opleidingsvoorlichting, stel je vragen aan docenten en studenten en volg algemene livestreams over onder andere timemanagement en de relevante praktijkomgeving.

Open avonden deeltijd

Studeren in deeltijd: praktische informatie

Studeren in deeltijd: tips

Nieuws

Vragen over studeren in deeltijd?

Bekijk de FAQ

CORONAVIRUS: HET LAATSTE NIEUWS EN FAQ'S

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. De ontwikkelingen en maatregelen leiden vanzelfsprekend tot vragen over hoe hier binnen Saxion mee om te gaan. Je leest alle berichtgeving over het coronavirus op onze speciaal ingerichte pagina.  

Contact & vragen

Bij elke deeltijdopleiding vind je handige informatie over het programma, je aanmelding, de toelating en de kosten. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij het Saxion Informatiecentrum.

WHATSAPP

06 - 1018 1868

TELEFOON

088 - 019 3700

E-MAIL

info@saxion.nl
posthbo.jpg

Onderwerpen