Handen schudden

Bedrijven en instellingen

De wereld wordt steeds slimmer. Iedere dag zien wij opnieuw producten, diensten en innovatieve oplossingen die er gisteren nog niet waren. Bij Saxion werken we dan ook graag samen met het werkveld, zodat we continu ons (onderwijs) aanbod op vragen uit de praktijk kunnen afstemmen.

Samenwerken met Saxion?

Neem direct contact met ons op.

Stel je vraag

Saxion Business Point

Stagiairs, afstudeerders en trainees

Als bedrijf of organisatie kun je bij Saxion opdrachten indienen voor stagiairs en afstudeerders. Daarnaast doen veel van onze afgestudeerden graag ervaring op als trainee.

Stage, afstuderen en traineeship
Studenten zitten samen in overleg

Opleidingen voor organisaties en professionals

Ben je werkgever en zoek je een partner om medewerkers verder op te leiden? Dit kan heel snel, met modulen en/of cursussen. Of duurzaam, met meerjarige opleidingen en zelfs maatwerktrajecten. Voor professionals bieden we ook individuele deeltijdopleidingen aan: van kortdurende module tot volledige bachelor.

Meer voor werkgevers en professionals
Studerende man op kantoor

Samenwerken met Saxion

Samen staan we sterker! Saxion werkt nauw samen met bedrijven, instellingen en organisaties om te zorgen voor een goede overgang van onderwijs naar arbeidsmarkt. Daar profiteren we allemaal van.

Ik wil samenwerken met Saxion
Studenten deeltijd

Ondernemerschap bij Saxion

Saxion is dé school voor ondernemers. Hier leiden we studenten op tot jonge, creatieve entrepreneurs. Daarbij werken we samen met bedrijven en andere partners om studenten een vliegende start te geven op de arbeidsmarkt. 

Alles over ondernemerschap
minor 2.jpg

Evenementen voor bedrijven

Nieuws voor bedrijven & instellingen