Is mijn organisatie klaar voor de wereld van morgen? Het is een vraag die iedere ondernemer of bestuurder zichzelf stelt. Met opleidingen en cursussen, én onderwijsoplossingen op maat, helpt Saxion bedrijven en instellingen om in beweging te blijven.

De vraagstukken uit de markt vormen al jaren de voedingsbodem voor ons onderwijs en toegepaste onderzoek. We snappen hierdoor het speelveld van jouw organisatie, en kennen de geschreven en ongeschreven spelregels. Om die reden zijn wij ook jouw kennispartner.

Als opleidingshart van de regio, laten we onze kennis graag stromen. Met onderwijs dat naadloos aansluit bij de vraag van werkgevers en werknemers, dragen we bij aan een sterke, vitale en duurzame regio.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op!

Onze deeltijdonderwijsvormen

Bacheloropleidingen

Hbo-deeltijdopleidingen duren vier jaar. Bij het behalen van alle studiepunten (240 EC) wordt een door de Nederlandse overheid officieel erkend getuigschrift uitgereikt en mag je werknemer de titel 'Bachelor' voeren.

Landing-deeltijd-header-6.jpg

Associate degrees

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau met een studielast van 120 studiepunten. Medewerkers kunnen dit programma binnen twee jaar afronden. Kies je voor een Associate degree, dan kies je meestal gelijk voor een specialisatie. 

Landing-deeltijd-header-5.jpg

Hbo-programma's en modulen

Een hbo-programma is een pakket van twee of meer modulen rondom een bepaald thema. Het is ook mogelijk om losse modulen te volgen. Deze zijn stapelbaar tot een Associate degree- of bachelordiploma. Losse modulen duren 10 weken waarbij de eigen dagelijkste praktijk centraal staat. Medewerkers kunnen in korte tijd op- en of bijscholen en volgen online les en in een groep.

studieadviesopmaat-header.jpg

Maatwerk

Onderwijs maken we niet alleen. Als opdrachtgever heb je een opleidingsvraag en die staat centraal. Ons deeltijd onderwijs maken we dan ook in samenspraak met bedrijven en organisaties. Heb je als bedrijf speciale wensen? We stellen graag samen met jou een programma op.

orientatiegesprek-header.jpg

FastSwitch

FastSwitch is een samenwerking met werkgevers, onderwijs en (sociale) partners waarbinnen we korte en efficiënte leer- en werktrajecten ontwikkelen. Overstappen naar bijvoorbeeld een baan in de techniek, de zorg, het onderwijs of de ICT wordt hiermee mogelijk.

Meer weten over FastSwitch?
Vrouw in blauw shirt kijkt in de camera, man en vrouw op de achtergrond kijken in de verte
AchmeaCollege.jpeg

Onze kennis en kunde over de dagelijkse praktijk, gecombineerd met de meer theoretische kennis vanuit Saxion, maakt dat we elkaar versterken

Lees de ervaring Alle ervaringen